Verzeker je puppy

Puppy verzekeren

Zo voorkom je hoge dierenartskosten

Een puppy in huis is geweldig, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Puppy’s zijn namelijk extra kwetsbaar en worden in hun eerste levensjaar vaak ziek of krijgen een ongelukje, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Met onze hondenverzekering ben je verzekerd tegen zulke onverwacht hoge medische kosten. Zo krijgt je puppy de zorg die hij nodig heeft en heb jij een zorg minder.

Wees er vroeg bij, want een puppy op jonge leeftijd verzekeren heeft drie voordelen: 

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

NL_dekstop-min

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer spelen met je nieuwe beste vriend.

Verzekeren bij Petplan

Onze pakketten zijn geschikt voor puppy’s

Puppy’s zijn brokkenpiloten. Daarom worden ongevallen – zoals het inslikken van een vreemd voorwerp of een botbreuk – al na 48 uur verzekerd bij Petplan. Ook worden gebitsbehandelingen en maag- en darmproblemen bij ons vergoed, want puppy’s die hun nestje verlaten moeten vaak wennen aan het voer van hun baasje.

Veelgestelde vragen puppy verzekeren

Dit zijn de top vijf veelvoorkomende ziektes en ongevallen onder puppy’s:


Giardia

Dierenartskosten: ongeveer €200

 

Vreemd voorwerp ingeslikt

Dierenartskostenkosten: ongeveer €1.000

 

Iets giftigs gegeten

Dierenartskosten: tussen de €100 en €1.000 (als opname nodig is)

 

Gebroken pootje

Dierenartskosten: ongeveer €1.000

 

Melkgebitproblemen

Dierenartskosten: ongeveer €500

 

Gelukkig ben je met de hondenverzekering van Petplan verzekerd voor deze dierenartskosten.  

In principe is het verstandig om je puppy zo vroeg mogelijk te verzekeren en tegenwoordig kan dat al voordat jij je nieuwe best vriend ophaalt bij de fokker. Zo zorg je ervoor dat je puppy compleet verzekerd is zodra hij bij je thuiskomt, mits hij gezond is natuurlijk. 

Een puppyverzekering valt bij ons onder hondenverzekering en die kost gemiddeld tussen de €15  tot €40 per maand. Hiervoor is geen vast bedrag te noemen, want de premie wordt gebaseerd op de leeftijd en het ras van je puppy. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per puppy verschillend. Benieuwd wat de kosten voor jouw puppy zijn? Bereken hier je premie.

De beste verzekering voor je puppy is ons Totaalpakket. Dit is ons meest uitgebreide pakket waarmee je puppy is verzekerd voor de meestvoorkomende medische kosten en krijg je de hoogste vergoeding uitgekeerd. Daarbij kun je ook nog kiezen voor aanvullende pakketten om bijvoorbeeld een castratie of sterilisatie te verzekeren.

Custom CSS

Schrijf je in voor de Puppy Kalender

Puppy in huis?

Het hebben van een puppy is natuurlijk geweldig. Maar als baasje heb je een grote verantwoordelijkheid in het opvoeden van je hond. Om die opvoeding gemakkelijker te maken, hebben wij de Puppy Kalender ontwikkeld. Schrijf je gratis in en ontvang relevante informatie en tips die passen bij de leeftijd van je nieuwe beste vriend.

Aanbevolen door