Skip to content
Puppyverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Hondenverzekering

Home » Hondenverzekering

Je hond is niet alleen je maatje, hij maakt ook echt onderdeel uit van jouw gezin. Daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook honden kunnen plotseling ziek worden of een ongeluk krijgen met een duur bezoek aan de dierenarts tot gevolg. Met een hondenverzekering van Petplan ben jij verzekerd van de beste zorg voor je hond en voorkom je onverwachte hoge kosten. Zo kan jij je hond je alle aandacht van de wereld geven zonder je druk te maken over je portemonnee. Twee vliegen in één klap, toch?

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding heupaandoening
Bereken premie

Hoofdpakketten voor jouw hondenverzekering

Bij ons heb je uitgebreid de keus hoe jij je hond wilt verzekeren. Want iedere hond is uniek en heeft gepaste zorg nodig. Wel zo’n fijn gevoel.
Basis
3000
Dekking € 3000
Consult en onderzoek 50%
Medicijnen en operaties 80%
Behandeling heup, elleboog en knie 50%
Aanvullende zorg 50%
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
4000
Dekking € 4000
Consult en onderzoek 75%
Medicijnen en operaties 80%
Behandeling heup, elleboog en knie 75%
Aanvullende zorg 75%
Specialistische zorg 50%
Totaal
5000
Dekking € 5000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Behandeling heup, elleboog en knie 80%
Aanvullende zorg 80%
Specialistische zorg 80%
Ongevallen
2000
Dekking € 2000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Behandeling heup, elleboog en knie __("no coverage", "petplan")
Aanvullende zorg __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")

Waarom Leontien spijt heeft dat ze géén hondenverzekering heeft afgesloten

Dat het verstandig is om je hond zo vroeg mogelijk te verzekeren, daar is Leontien helaas op de harde manier achter gekomen.

De kosten liepen hoog op voor mij als baasje van Petrus dat eerste jaar. Ik was wel zo'n € 800,- kwijt dat en dat had ik van tevoren niet ingeschat. Dus ik heb zo'n spijt dat ik Petrus niet gelijk heb verzekerd. Want een hondenverzekering had zich dubbel en dwars uitbetaald.
Leontien met haar hond Petrus
Leontien
Baasje van Petrus

Aanvullend je hond verzekeren

Aanvullend je hond verzekeren? Dat kan! Ondanks dat onze hoofdpakketten bij de hondenverzekering de meest voorkomende vergoedingen al dekken wil jij misschien je hond net dat extra beetje zorg geven. Het is tenslotte je beste vriend. Met de aanvullende dekkingen sterilisatie en castratie, crematie, chemo- en radiotherapie en ziektekosten werelddekking stel jij zelf eenvoudig de verzekering voor je hond samen. Zo is jouw beestje voor een klein prijsje net dat beetje extra verzekerd.

Puppy verzekeren?

Ook puppy’s zijn weleens zo ziek als een hond of kunnen betrokken raken bij een ongeval. Door een hondenverzekering voor je puppy af te sluiten voorkom je niet alleen deze kosten maar ben je ook voordeliger uit. Hoe jonger jij je hond verzekert, hoe lager de premie uitvalt. Een huisdierenverzekering dekt ook geen bestaande ziektes of aandoeningen bij je hond. Daarnaast ontvang je bij Petplan gratis een gepersonaliseerde penning als jij je pup verzekert voordat 1 jaar oud is.

Depositphotos_54247041_xl-2015-e1586439367729

Hondenverzekering afsluiten? Makkelijk online!

Bij Petplan kun je makkelijk en snel online een hondenverzekering afsluiten. In een paar stappen heb jij je hoofdpakket en mogelijke aanvullende dekkingen voor je trouwe vriend uitgekozen en is je kruising of rashond bij ons van goede zorg verzekerd. Heb je vragen over mogelijke vergoedingen of over het berekenen van je premie? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice bestaat uit dierspecialisten en zij zijn er als de kippen bij om jou te helpen.

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven