Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Hondenverzekering

De beste zorg voor je hond. Zonder je druk te maken over de kosten.

Als onderdeel van het gezin wil je je hond, net als de rest van je familie, de beste zorg bieden die hij verdient. En al sta je er niet dagelijks bij stil, je hond kan net als jij ziek worden of een ongeluk krijgen met een duur bezoek aan de dierenarts tot gevolg. En juist deze onverwachtse kosten kunnen flink oplopen. Voor een jaarlijkse check-up kan je nog wel sparen maar heb je ook voldoende geld achter de hand als je hond plotseling aan zijn heup geopereerd moet worden?

Een hondenverzekering biedt gemak en zekerheid in onzekere tijden. Zo kan jij alle aandacht aan je hond geven zonder je druk te maken over je portemonnee.

Waarom je hond verzekeren?

Tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen maar veel operaties zijn complex en de kosten kunnen flink oplopen.

Ik merk dat steeds meer baasjes kiezen om hun hond te verzekeren zodat ze hun hond altijd de zorg kunnen geven die hij verdient.

Peter van Rooijen - dierenarts
Peter van Rooijendierenarts

Kies de hondenverzekering die bij je past

De goedkoopste hondenverzekering hoeft niet per definitie de beste in jouw situatie te zijn. Het is een kwestie van vergelijken en jezelf vooral afvragen wat je wel of niet wilt verzekeren voor je hond. Ofwel welke verzekering past het beste op dit moment en dekt wat er in de toekomst kan komen. Onze medewerkers hebben allemaal een diergeneeskundige achtergrond waardoor zij goed weten per ras welke kwaaltjes op kunnen spelen. Ze helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De hoogte van de premie is naast het te verzekeren ras, leeftijd en postcode, erg afhankelijk van de keuzes die je zelf maakt. Vraag jezelf bijvoorbeeld af of je wel of geen verhoogd eigen risico wilt. Of dekking van sterilisatie / castratie noodzakelijk is, ja of nee. Petplan biedt geen standaard pakket met sterilisatie aan, wel kan je dit aanvullend verzekeren vanaf het Plus pakket.

 

 

Basis

Plus

Totaal

 
 

Operaties & Medicijnen

Consult & onderzoek

Heup / elleboog

Specialistische zorg

 

€ 3000 vergoeding
per jaar

80%

50%

50%

close

Bereken premie

€ 4000 vergoeding
per jaar

80%

75%

75%

50%

Bereken premie

€ 5000 vergoeding
per jaar

80%

80%

80%

80%

Bereken premie

 

Wat baasjes over ons zeggen

Bij onze vorige beagle Dibbes waren we te laat met het afsluiten van een hondenverzekering. Daardoor liepen de kosten hoog op. Onze nieuwe pup hebben we wel direct verzekerd.

Marjolein - uit Barendrecht
Marjoleinuit Barendrecht

Wij hebben het niet zo breed. Mocht er iets gebeuren met Pedro, dan hebben we geen spaarpotje. Dankzij de hondenverzekering hoeven we gelukkig niet bang te zijn dat we straks de zorgkosten niet kunnen betalen.

Jeroen - uit Purmerend
Jeroenuit Purmerend

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen, ook voor een Franse en Engelse bulldog
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug

Speciale aandacht voor pups

Nu met gepersonaliseerde penning voor pups tot 1 jaar.

Direct afsluiten

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Woon je in een drukke buurt en ben je bang dat je hond iets kan overkomen? Bijvoorbeeld door een aanrijding, vergiftiging of een hondenbeet omdat hij wordt gebeten door een andere hond. Dan is het Ongevallen pakket iets voor jou. Vanaf €6,61 per maand ben je verzekerd voor dierenartskosten als gevolg van een aantoonbaar ongeval.

Bereken premie

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van hondenverzekeringen in Nederland.

Dierenadvies, nog betere zorg aan je hond bieden

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door We Brand Creative

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven