hondenverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Hondenverzekering

Je hond is niet alleen je maatje, hij maakt ook echt onderdeel uit van jouw gezin. Daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook honden kunnen plotseling ziek worden of een ongeluk krijgen met een duur bezoek aan de dierenarts tot gevolg. Met een hondenverzekering van Petplan ben jij verzekerd van de beste zorg voor je hond en voorkom je onverwachte hoge kosten. Zo kan jij je hond je alle aandacht van de wereld geven zonder je druk te maken over je portemonnee. Twee vliegen in één klap, toch?

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding heupaandoening
Bereken premie

Hoofdpakketten voor jouw hondenverzekering

Bij ons heb je uitgebreid de keus hoe jij je hond wilt verzekeren. Want iedere hond is uniek en heeft gepaste zorg nodig. Wel zo’n fijn gevoel.

Basis

Plus

Totaal

Ongevallen

Het Ongevallenpakket biedt alleen dekking in geval van een aantoonbaar ongeval: een verkeersongeval, botbreuk, bijtwond, het binnenkrijgen van een vreemd voorwerp, giftige gassen of vergiftigd voedsel, en aandoeningen als geval van brand of overstroming.

Dekking

€3.000
€4.000
€5.000
€2.000

Max. vergoeding bij ongevallen

Consult en onderzoek

50%
75%
80%
80%

Medicijnen en operaties

80%
80%
80%
80%

Behandeling heup, elleboog en knie

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Aanvullende zorg

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Specialistische zorg

Niet inbegrepen
50%
80%
Niet inbegrepen
Lees meer over onze hoofdpakketten van de hondenverzekering

Waarom Leontien spijt heeft dat ze géén hondenverzekering heeft afgesloten

Dat het verstandig is om je hond zo vroeg mogelijk te verzekeren, daar is Leontien helaas op de harde manier achter gekomen.

De kosten liepen hoog op voor mij als baasje van Petrus dat eerste jaar. Ik was wel zo'n € 800,- kwijt dat en dat had ik van tevoren niet ingeschat. Dus ik heb zo'n spijt dat ik Petrus niet gelijk heb verzekerd. Want een hondenverzekering had zich dubbel en dwars uitbetaald.

Leontien - Baasje van petrus
LeontienBaasje van petrus

Aanvullend je hond verzekeren

Aanvullend je hond verzekeren? Dat kan! Ondanks dat onze hoofdpakketten bij de hondenverzekering de meest voorkomende vergoedingen al dekken wil jij misschien je hond net dat extra beetje zorg geven. Het is tenslotte je beste vriend. Met de aanvullende dekkingen sterilisatie en castratie, crematie, chemo- en radiotherapie en ziektekosten werelddekking stel jij zelf eenvoudig de verzekering voor je hond samen. Zo is jouw beestje voor een klein prijsje net dat beetje extra verzekerd.

Puppy verzekeren?

Ook puppy’s zijn weleens zo ziek als een hond of kunnen betrokken raken bij een ongeval. Door een hondenverzekering voor je puppy af te sluiten voorkom je niet alleen deze kosten maar ben je ook voordeliger uit. Hoe jonger jij je hond verzekert, hoe lager de premie uitvalt. Een huisdierenverzekering dekt ook geen bestaande ziektes of aandoeningen bij je hond. Daarnaast ontvang je bij Petplan gratis een gepersonaliseerde penning als jij je pup verzekert voordat 1 jaar oud is.

Hondenverzekering afsluiten? Makkelijk online!

Bij Petplan kun je makkelijk en snel online een hondenverzekering afsluiten. In een paar stappen heb jij je hoofdpakket en mogelijke aanvullende dekkingen voor je trouwe vriend uitgekozen en is je kruising of rashond bij ons van goede zorg verzekerd. Heb je vragen over mogelijke vergoedingen of over het berekenen van je premie? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice bestaat uit dierspecialisten en zij zijn er als de kippen bij om jou te helpen.

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen
  • Je declaratie snel uitbetaald

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven