Skip to content

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Klantenservice

Home » Klantenservice

Alle informatie en veelgestelde vragen naar aanleiding van de overgang naar ons nieuwe klantenservice systeem vind je hier.

Veelgestelde vragen

Hier vind je eenvoudig en snel het antwoord op je vraag. Vragen over het afsluiten van een dierenverzekering tot aan declareren en vergoedingen tot aan het opzeggen van je verzekering: je bent hier op het juiste adres!

Belangrijke informatie

Informatie niet bij de hand? Wij hebben voor jou op één pagina alle belangrijke documenten over jouw verzekering zoals het vergoedingenoverzicht en onze polisvoorwaarden geplaatst. Wel zo handig!

Contactformulier

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Vul dan ons contactformulier in. Ook wijzigingen in je persoonlijke gegevens mag je via dit formulier doorgeven. Wij proberen je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Altijd contact met een huisdierenexpert

Een ding is zeker: als je ons contactformulier invult of belt word je altijd te woord gestaan door een huisdierenexpert. Onze klantenservice bestaat uit gediplomeerde dierenartsassistenten en dierenliefhebbers die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten precies waar ze over praten en kunnen je voorzien van een betrouwbaar advies. Heb je dus een vraag over onze dierenverzekering? Aarzel dan niet, want onze klantenservice is er als de kippen bij om jou te helpen.

Waarom baasjes ons beoorden met een 8+

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur