Sterpolis 10 % korting

Sterpolis, powered by Petplan

De beste zorg voor je dier, zonder je zorgen te maken over de kosten. Een huisdierenverzekering biedt gemak en zekerheid in onzekere tijden. Met een SterPolis heb je de zekerheid van een Petplan verzekering, in combinatie met 10% korting op je eerste jaar .

Hoe kom ik in aanmerking voor de korting?

Bereken je premie, kies de juiste dekking en verstuur je gegevens naar Petplan. Geef na het aanvragen van de polis op de bevestigingspagina jouw Sterkliniek dierenarts door. Dan ontvang je na acceptatie de polis incl. 10% korting op het eerste jaar.

Voordelen van de SterPolis:

  • 10% korting in het eerste jaar, alleen voor Stercliënten
  • Uitgebreide dekking voor alle rassen
  • Je rekening binnen 5 werkdagen terugbetaald

Je hoopt natuurlijk dat je huisdier de dierenarts zo min mogelijk nodig heeft en dat het alleen bij de kosten van een jaarlijks geplande check-up blijft. Maar wat als je onverwachts bij de dierenarts langs moet? Ervaring leert 1 op de 3 huisdieren jaarlijks onverwachte medische zorg nodig heeft. Deze niet geplande bezoeken kunnen flink in de kosten lopen. Een huisdierenverzekering biedt dan uitkomst.

Waarom een huisdier verzekeren?

Tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen maar veel operaties zijn complex en de kosten kunnen flink oplopen.

Ik merk dat steeds meer baasjes kiezen hun huisdier te verzekeren zodat ze altijd de zorg kunnen geven die hij verdient.

Peter van Rooijen
dierenarts

Kies de huisdierenverzekering die bij je huisdier past

De goedkoopste huisdierenverzekering hoeft niet direct de beste te zijn in jouw situatie. Vergelijk de verschillende pakketten en vraag jezelf af wat je wel of niet wilt verzekeren voor je huisdier en houd rekening met wat in de toekomst eventueel komen gaat. Kom je er zelf niet helemaal uit? We staan je graag te woord en geven advies op basis van de kennis die wij hebben over de verschillende rassen en eventuele kwalen die voorkomen.

 

 

Basis

Plus

Totaal

 
 

Operaties

Medicijnen

Consult & onderzoek

Specialistische zorg

Preventieve zorg

 

€ 3000 vergoeding
per jaar

80%

80%

50%

Bereken premie

€ 4000 vergoeding
per jaar

80%

80%

75%

50%

Bereken premie

€ 5000 vergoeding
per jaar

80%

80%

80%

80%

max. € 30,- tot € 60,-

Bereken premie

 

Wat baasjes over ons zeggen

Waarom baasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen, ook voor een Franse en Engelse bulldog
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug
2863 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.3/10
hond-kat-sterkliniek-cadeau

Speciale aandacht voor jonge dieren

We adviseren je om je huisdier zo jong mogelijk te verzekeringen. Jonge huisdieren zijn gezond en zo voorkom je uitsluitingen in de dekking. We hebben daarom een leuk welkomstcadeau voor pups en kittens tot 1 jaar.

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Wil je geen ziektekosten meeverzekeren? En alleen een dekking voor dierenartskosten als gevolg van een aantoonbaar ongeval? Dan is het Ongevallen pakket iets voor jou. Vanaf €6,61 per maand is je huisdier al verzekerd.

Bereken premie

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van hondenverzekeringen in Nederland.

> Dierenadvies, verzorgingstips voor je huisdier