Skip to content

De voordelen van Petplan

Home » Petplan voordelen

Petplan heeft 40 jaar wereldwijde ervaring. Al 1.500.000 baasjes gingen je voor!

Petplan is de nummer 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange wereldwijde ervaring.

Heb je een vraag? Dan wordt je altijd te woord gestaan door een huisdierenexpert. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenbezitters en -liefhebbers!

Waarom kiezen voor Petplan?

Petplan, dé huisdierenverzekering. Al ruim 40 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren.
Meer dan 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd.

Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met ruim 40 jaar ervaring. Inmiddels zijn er al zo’n 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd. Wij weten wat het beste voor je huisdier is! Onze Petplan pakketten zijn deskundig samengesteld door dierenartsen. Alle rassen zijn welkom en bij ons kun je ook terecht voor een verzekering voor konijn, papegaai of parkiet.Dagelijks meten wij onze klanttevredenheid. Onze klanten geven aan dat ze erg tevreden zijn en geven ons een ruime 8. Daar zijn we trots op!

Bij Petplan kunt u snel, eenvoudig en kosteloos online declareren. Declaraties handelen bij binnen 10 werkdagen af! Je hebt dus snel je geld op je rekening! Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Zij weten dus precies waarover ze praten en kunnen je voorzien van een betrouwbaar advies. Met een Petplan Huisdierenverzekering kun je terecht bij alle dierenartsen in Nederland. Wel dien je een vaste dierenarts op te geven.

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8! Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Over Petplan

Dé huisdierenexpert, al 40 jaar lang!

Een ding is zeker: als je ons belt wordt je altijd geholpen door een huisdierenexpert. Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistentes die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn.

Sommige van onze medewerkers werken zelfs parttime in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen je voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Ieder huisdier verdient Petplan