Dé zorgverzekering voor je kat

Op je beste vriend ben je zuinig, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar helaas worden katten ziek. Met onze kattenverzekering is je beste vriend verzekerd, zoals je dat zelf ook bent.

Verzeker je beste vriend

Zo voorkom je onverwacht hoge zorgkosten

Je kat is niet alleen je maatje, hij maakt écht deel uit van jouw gezin. En daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook katten kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, met dure dierenartskosten tot gevolg. Door onze kattenverzekering af te sluiten ben je verzekerd tegen onverwachte hoge medische kosten. Zo komt hij altijd op zijn pootjes terecht.

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze pakketten

Onze pakketten

Extra zekerheid

Hiervoor kun je jouw maatje aanvullend verzekeren

Voor als je (nog) geen gezinsuitbreiding wilt. Vergoedt 50% van de kosten. De maximale vergoeding is € 75. Deze dekking kun je alleen afsluiten bij ons Plus- en Totaalpakket. 

Vergoedt 50% van de kosten van de behandeling tegen tumoren. 

Geen extra zorgen in tijden van verdriet. Vergoedt 80% van de kosten.

Voor als je samen zorgeloos op reis wilt. Vergoedt 80% van de kosten. De maximale vergoeding is € 1.000 per verzekeringsjaar.

Wat baasjes over ons zeggen:

Kies ook voor Petplan

Onze verzekering is in samenwerking met dierenartsen opgesteld. Dit uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.

Veelgestelde vragen kattenverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een kattenverzekering verzeker jij jouw kat voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw kat de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Een kattenverzekering is eigenlijk net zoals een zorgverzekering, maar dan voor je kat. Deze is niet verplicht, maar wordt wél sterk – ook door dierenartsen en fokkers – aangeraden. Met een kattenverzekering ben je dus maandelijks voor een laag bedrag verzekerd voor de meestvoorkomende onverwachte ziektekosten van je kat.

Een kattenverzekering kost gemiddeld tussen de € 15 tot € 40 per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van de kat. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per kat verschillend.

Als je een kitten verzekert, dan valt deze ook gewoon onder onze kattenverzekering. Het is aan te raden om je kat op een vroege leeftijd te verzekeren, want dan ben je voordeliger uit. En een huisdierenverzekering dekt ook geen bestaande aandoeningen. Het is dus verstandig om je kitten te verzekeren voordat hij wat mankeert.

De beste verzekering voor je kat is ons Totaalpakket. Hiermee is jouw huistijger voor de meestvoorkomende medische kosten verzekerd en krijg je de hoogste vergoeding uitgekeerd.

Bij ons kun je zeker weten een oudere kat verzekeren. De maximale leeftijd om een nieuwe verzekering voor een kat af te sluiten is 11 jaar.

Een kat kost gemiddeld tussen de € 400 en € 500 per jaar. Dan hebben wij het nog niet over de extra kosten die je maakt als je kat ziek wordt. En geloof ons: ben je verzekerd, dan ben je een stuk voordeliger uit als jouw kat ziek wordt en medische hulp nodig heeft. Dierenartskosten kunnen namelijk flink prijzig zijn. 

Van Europese korthaar tot en met Perzische kat: elk kattenras is bij ons welkom! Dat geldt overigens ook voor kruisingen.

Aanbevolen door

Custom CSS