D茅 zorgverzekering
voor je hond

Verzeker je beste vriend!

Ontvang 10% korting op je premie

Je hond is je best vriend en verdient de beste zorg als hij ziek is. Want ook honden kunnen ziek worden, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Sluit daarom v贸贸r 3 april 2023 een hondenverzekering bij ons af en ontvang 1 jaar lang 10% korting op je premie!

Wegens succes verlengd!

Je hebt nog maar

dagen

Profiteer dus snel van
1 jaar lang 10% korting!

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

NL_dekstop-min

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze pakketten

Onze pakketten

Extra zekerheid

Hiervoor kun je jouw maatje aanvullend verzekeren

Voor als je (nog) geen gezinsuitbreiding wilt. Vergoedt 50% van de kosten. De maximale vergoeding is 鈧 150. Deze dekking kun je alleen afsluiten bij ons Plus- en Totaalpakket.聽

Vergoedt 50% van de kosten van de behandeling tegen tumoren. 

Geen extra zorgen in tijden van verdriet. Vergoedt 80% van de kosten.

Voor als je samen zorgeloos op reis wilt. Vergoedt 80% van de kosten. De maximale vergoeding is 鈧 1.000 per verzekeringsjaar.

Schrijf je in voor de Puppy Kalender

Puppy in huis?

Het hebben van een puppy is natuurlijk geweldig. Maar als baasje heb je een grote verantwoordelijkheid in het opvoeden van je hond. Om die opvoeding gemakkelijker te maken, hebben wij de Puppy Kalender ontwikkeld. Schrijf je gratis in en ontvang relevante informatie en tips die passen bij de leeftijd van je nieuwe beste vriend.

Wat baasjes over ons zeggen:

Kies ook voor Petplan

Onze verzekering is in samenwerking met dierenartsen opgesteld. Dit uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.

Veelgestelde vragen hondenverzekering

Onder de hondenverzekering vallen medische kosten die je maakt als gevolg van een onvoorziene situatie, zoals een ziekte, gedragsprobleem of een ongeval. Wat precies gedekt wordt, hangt af van het door jou gekozen pakket.

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een hondenverzekering verzeker jij jouw hond voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw hond de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Een hondenverzekering is eigenlijk net zoals een zorgverzekering, maar dan voor je hond. Daarnaast is deze niet verplicht, maar wordt deze w茅l 鈥 ook door dierenartsen en fokkers 鈥 sterk aangeraden. Met een hondenverzekering ben je dus maandelijks voor een laag bedrag verzekerd voor de meestvoorkomende onverwachte ziektekosten van je huisdier.

Een hondenverzekering kost gemiddeld tussen de 鈧 15聽 tot 鈧 40 per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van de hond. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per hond verschillend.

De beste verzekering voor je hond is ons Totaalpakket. Hiermee is jouw viervoeter voor de meestvoorkomende medische kosten verzekerd en krijg je de hoogste vergoeding uitgekeerd.

Bij ons kun je zeker weten een oudere hond verzekeren. De maximale leeftijd om een nieuwe verzekering voor een hond af te sluiten is 7 jaar.

Een hond kost gemiddeld 鈧 1.000 per jaar. Dan hebben wij het nog niet over de extra kosten die je maakt als je hond ziek wordt. En geloof ons: ben je verzekerd, dan ben je een stuk voordeliger uit als jouw hond medische hulp nodig heeft. Dierenartskosten kunnen namelijk flink prijzig zijn.聽

Van labradoodle tot en met Jack russel terri毛r: elk hondenras is bij ons welkom! Dat geldt overigens ook voor kruisingen.聽

Aanbevolen door

Custom CSS