Voucher t.w.v. € 25,- cadeau

Zomeractie

Jouw huisdier verdient toch ook de beste medische zorg?

Voucher t.w.v. € 25

Sluit deze zomer een huisdierenverzekering af en ontvang een voucher t.w.v. € 25,- cadeau* welke je bij de dierenarts kunt besteden.
*Geldig voor nieuwe klanten die van 12 juli tot en met 31 augustus 2019 een polis afsluiten. Voucher is alleen te gebruiken bij de dierenarts voor kosten die niet onder de dekking vallen. Denk aan speeltjes, voeding of preventieve zorg. Na betaling bij de dierenarts kunnen de kosten bij Petplan worden gedeclareerd middels de voucher en de nota.
Bekijk alle actievoorwaarden onderaan deze pagina

Waarom je huisdier verzekeren?

Dagelijks wordt je huisdier aan verschillende risico’s blootgesteld. Ik hoop natuurlijk dat je maatje gezond blijft. Maar het kan gebeuren dat je onverwacht naar de dierenarts moet met hoge medische kosten tot gevolg. Wil je zekerheid in onzekere tijden? Een huisdierenverzekering biedt dan uitkomst.
Peter van Rooijen
dierenarts

Zorg die we vergoeden

Wat baasjes over ons zeggen

Bij onze vorige beagle Dibbes waren we te laat met het afsluiten van een hondenverzekering. Daardoor liepen de kosten hoog op. Onze nieuwe pup hebben we wel direct verzekerd.
Marjolein
uit Barendrecht
Erg goed de kattenverzekering. We zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling van onze declaraties en de mate van vergoeding binnen de basisverzekering.
Ingeborg
uit Purmerend

Speciale aandacht voor pups en kittens

Verzeker je huisdier al op jonge leeftijd en profiteer van een lage instappremie. Voor pups en kittens tot 1 jaar hebben we een leuk welkomstcadeau.

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren. Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van hondenverzekeringen in Nederland.

Zomeractie voorwaarden

  • Alleen geldig voor nieuwe klanten
  • Actieperiode: 12 juli tot en met 31 augustus 2019
  • Voucher is alleen te gebruiken voor een bij Petplan verzekerde hond, kat, konijn of papegaai
  • Alleen te gebruiken voor kosten bij die dierenarts die niet onder de dekking vallen, denk aan speeltjes, voeding of preventieve zorg
  • Voucher is eenmalig, tot een jaar na de uitgifte datum (aanvangsdatum polis) in te wisselen en niet inwisselbaar voor contanten