Voorkom hoge dierenartskosten kitten

Home » Voorkom hoge dierenartskosten voor je kitten

Voorkom hoge kosten met een huisdierenverzekering

Voorkom hoge dierenartskosten voor je kitten

Diergeneeskunde wordt steeds beter. En dus kan de dierenarts ook heel veel betekenen voor je kat in geval van (chronische) ziekte of een ongeval. De kosten van de dierenarts kunnen alleen erg hoog oplopen. Met een huisdierenverzekering voorkom je dit.

Als je je kitten al jong verzekert, ben je verzekerd van een levenslange dekking van diverse aandoeningen. Immers, als je je kitten verzekert als deze gezond is, worden er geen uitsluitingsclausules opgenomen. En is je kitten gedurende haar hele leven goed verzekerd.

Wat is een huisdierenverzekering precies?

Een huisdierenverzekering dekt de meeste kosten voor ziekte en ongeval. Bekijk het filmpje voor meer informatie over de Petplan huisdierenverzekering.

Gezonde huisdieren leven langer

Je kitten maakt vaak deel uit van het gezin. Daar wil je goed voor kunnen zorgen. Naast goede voeding, regelmatige beweging, is het verstandig om regelmatig een check up bij de dierenarts te laten doen. En het is fijn als je je geliefde huisdier de medische zorg kunt bieden die hij nodig heeft.

Petplan help je graag

Een zieke kat is al vervelend genoeg. Dat begrijpen wij bij Petplan maar al te goed: bij ons werken gediplomeerde dierenartsassistentes en bovendien zijn wij zijn zelf ook allemaal trotse huisdierbezitters. Bovendien helpt Petplan al bijna 40 jaar wereldwijd huisdiereneigenaren. Wij weten dus waarover we praten. En je kunt ons altijd je vragen stellen.

Bij ons kun je gratis online je declaraties indienen. De declaraties handelen we binnen 10 werkdagen af. Je hebt je geld dus snel weer terug. Zo kun je jezelf volledig richten op je zieke of gewonde huisdier, zonder je zorgen te maken om de financiële afhandeling.

Sluit nu af voor je kitten

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Petplan krijgt op Klantenvertellen een ruime 8!
Onze klanten vertellen graag waarom zij voor Petplan kiezen.

Voorkom hoge dierenartskosten kitten

Voorkom hoge dierenartskosten kitten

Petplan, dé huisdierenverzekering
Wij helpen jou en je huisdier graag!
Het Petplan Team

Ieder huisdier verdient Petplan