Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Wat is videobellen?

Videobellen is de mogelijkheid om snel en eenvoudig een advies te krijgen van de dierenarts. Via je telefoon of laptop heb je contact met de dierenarts over jouw huisdier. Heel makkelijk!

Geen stress

Videobellen is mogelijk op een dag en tijdstip dat jou uitkomt. Vanuit huis, het park of je vakantieadres, waar je maar wilt. Videobellen is ideaal voor eigenaren die ongerust zijn, maar weinig tijd, geen vervoer of een angstig dier hebben. Geen stress!

Kosten

Een videoconsult van 10 minuten kost gemiddeld € 20,-. Indien vanuit dit gesprek blijkt dat je toch naar de praktijk moet komen, wordt er vaak een korting op het reguliere consult gegeven. Afhankelijk van je polis kan je tot 80% op het consult declareren.

Interesse om te videobellen met je dierenarts?

Het videobellen kan via de praktijkwebsite en via de gratis te downloaden HuisdierenApp. Kijk of de praktijk deze service aanbiedt en vraag er anders eens naar.

Download app

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2020 - Alle rechten voorbehouden. Website door We Brand Creative

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven