Met Petplan kies je voor de meest complete huisdierenverzekering

Dat verdient je huisdier toch ook? Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekeraar met 40 jaar ervaring. Bij Petplan staat optimale zorg voor je huisdier op nummer één. Wij zijn niet voor niets de specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen. Dat merk je ook als je ons belt. Onze deskundige medewerkers hebben vrijwel allemaal in een dierenkliniek gewerkt en hebben zelf ook huisdieren. Wij begrijpen je zorg.

Deskundig samengestelde pakketten:

  • Verzekerd tegen ongeval en ziekte
  • Optimale zorg en uitgebreide pakketten
  • Preventieve zorg mee te verzekeren (inentingen, vlooienmiddelen)

Optimaal gemak:

  • Gratis online declareren
  • Snelle afhandeling declaraties, binnen 10 werkdagen
  • Telefonisch contact met gespecialiseerde medewerkers met een diergeneeskundige achtergrond
Petplan

Voorkom hoge dierenartskosten

Diergeneeskunde wordt steeds beter. Hierdoor kunnen onze huisdieren langer leven. Helaas brengt dit voor jou wel vaak hele hoge dierenartskosten met zich mee.
Met een huisdierenverzekering bied je je huisdier optimale zorg in geval van ziekte en ongeval. En voorkom je financiële tegenvallers.

Petplan

Kies de dekking die bij je past

Iedere situatie is weer anders. Petplan bied je 4 verschillende pakketten: Basis, Plus, Totaal of een Ongevallen pakket. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je deze bij Petplan uitbreiden met 4 verschillende aanvullende dekkingen. Bekijk hier het volledige vergoedingenoverzicht.

Petplan

Sluit je huisdieren-verzekering af

Op de site kan je zelf online je huisdierenverzekering afsluiten. Sluit online heel eenvoudig je huisdierenverzekering af.
Of bel ons op 020 – 72 20 230 (werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur). Tip: Indien je ervoor kiest om de jaarpremie ineens te betalen, krijg je van ons 3% van de jaarpremie cadeau!

Petplan

Online declareren

Je kunt snel online declareren door je gespecificeerde rekeningen te uploaden en op te sturen. Dit kan per keer maar je mag ze ook opsparen en in één keer indienen. Mits de rekening niet ouder is dan 1 jaar.

Ieder huisdier verdient Petplan