Stagiair Online Marketing & Content

Ben jij iemand die digital marketing helemaal geweldig vindt? Ben jij gek op dieren? En bovenal: vind je het leuk om in een klein team te werken met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om je kennis direct toe te passen? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer nu!

Over Petplan

Petplan is de grootste huisdierenverzekeraar ter wereld met ruim 1,5 miljoen klanten wereldwijd. In 2006 is Petplan Nederland in samenwerking met de landelijke dierenartsen coöperatie AUV opgericht. Hierdoor is Petplan van huis uit een organisatie waar zowel liefde voor het huisdier als kennis en kunde over medische zorg voor het huisdier centraal staan. Onze missie is de beste zorg voor ieder huisdier. We werken vanuit een mooi nieuw kantoorpand in Amsterdam Sloterdijk met een team van 20 collega’s.

Meewerkstage Content Marketing:

Tijdens je stage kom je nauw samen te werken met de content marketeer en zal je waar nodig de andere 2 marketeers ondersteunen bij hun werkzaamheden. Doordat we in een klein team werken zal je in de breedste zin van het woord kennis maken met online marketing waarbij je focus op content marketing komt te liggen. Je helpt bij het onderhouden en plannen van ons socialmedia kanaal, doet de Facebook en Instagram advertising en draagt bij aan het onderhoud van de website via WordPress. Daarnaast leren we je eerste kneepjes van SEO en help je met schrijven van SEO geoptimaliseerde teksten.

Indien je tijdens je stage een opdracht moet  uitvoeren zal deze op het gebied van socialmedia komen te liggen en mag jij een werkbaar socialmedia plan schrijven voor Petplan.

Tijdens je stage ontvang je goede begeleiding van het marketing team.

Een dag bij Petplan

Nadat je de kantoorhonden begroet hebt en koffie (thee mag ook J) hebt gehaald, deel je in de daily stand-up met je collega’s de belangrijkste inzichten van gister, doelen van vandaag en vraag je hulp waar nodig. Dan ga je aan de slag. Je bekijkt en analyseert de resultaten van de verschillende facebook posts die je hebt geplaatst. Met deze resultaten in je achterhoofd probeer je het socialmedia kanaal verder te optimaliseren. Je werkt in de middag aan de website door landingspagina’s te bouwen en deze met geoptimaliseerde teksten en visuals op basis van belangrijke zoekwoorden te vullen.

Wat we vragen:

Wie we zoeken:

Wat jij hiervoor terug krijgt:

Solliciteren

Ben jij die optimistische, ondernemende en gemotiveerde stagiair(e)  die wij zoeken?

Solliciteer nu!

Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Namfon Dil, Content Marketeer bij Petplan: 020 – 722 02 233