Petplan viert feest!

Petplan Nederland bestaat 10 jaar! Dat vieren wij graag met onze klanten!

Petplan viert feest!

Graag willen wij al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in ons de afgelopen 10 jaar. Daarom geven we iedere maand 10 fantastische prijzen weg.

Winnen is heel simpel: je doet mee op basis van je polisnummer. Dus je hoeft helemaal niets te doen! Petplan neemt contact met jou op als je een van de fantastische prijzen hebt gewonnen.

Trekkingsuitslag december

Gefeliciteerd! Dit zijn de winnaars van de december trekking. De winnaars zijn inmiddels via e-mail op de hoogte gesteld.

Prijzenpakket december

Petplan stelt in 2016 iedere maand een prijzenpakket beschikbaar. Kijk snel op welke prijzen je deze maand kans maakt!

Prijzen augustus

Kans maken op de prijzen

Maandelijks trekt Petplan 10 winnende polisnummers. In principe doen alle klanten mee met een actieve polis. De winnaars ontvangen thuis bericht. Daarnaast vermeldt Petplan de winnende polisnummers op deze pagina. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Bijzondere voorwaarden deelname

De volgende klanten zijn uitgesloten van deelname:

  • medewerkers van Petplan Nederland.
  • klanten met een actieve polis die aangeven niet mee te willen doen met de actie. Wil je niet meedoen aan de trekkingen? Stuur dan een mail naar marketing@petplan.nl.
  • klanten die een betalingsachterstand hebben op het moment van de trekking.

Nieuwe Petplan klanten maken natuurlijk ook kans op een van de prijzen. Zij krijgen de gewonnen prijs na betaling van het eerste premiebedrag.

Petplan Nederland is verantwoordelijk voor de trekking. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of voor een andere prijs.

[vcex_heading text=”Petplan viert feest! Je maakt iedere maand kans op 10 schitterende prijzen in 2016!” tag=”div” font_weight=”normal” text_align=”center” font_size=”30px” color=”#ffffff”]
logo petplan ieder huisdier verdient petplan