Persberichten

Persbericht

Baasje laat hond toch inslapen door te hoge operatiekosten

Nederlandse huisdieren behoren tot de minst verzekerde dieren van Europa. Slechts vier procent van de huisdiereigenaren heeft zijn huisdier verzekerd tegen medische kosten.

Lees bericht

 

Persbericht

Populairste kattennamen 2020: Kittens heten Simba en Luna!

In 2020 heeft thuiswerkend Nederland massaal een huisdier gekocht, zo ook katten. Huisdierenverzekeraar zag ruim 50% meer katten verzekerd worden.

Lees bericht

 

Persbericht

Populairste hondennamen 2020: ook coronapups heten Luna en Max

In 2020 heeft Nederland massaal een puppy genomen. Huisdierenverzekering Petplan zag een flinke stijging in de aanmeldingen.

Lees bericht

 

PersberichtHond gewild medicijn tegen eenzaamheid coronacrisis

Fokkers en dierenasielen hebben het drukker dan ooit. Het aantal keer dat via Google wordt gezocht op ‘hond kopen’ en ‘pup kopen’ is sinds half maart explosief gestegen.

Lees bericht

 

PersberichtNala en Simba meest populaire kattennamen 2019

Nala, Simba, Pip, Luna en Coco. Dit zijn de vijf meest populaire kattennamen in 2019. De Disneyfilm The Lion King lijkt de belangrijkste inspiratiebron voor de populairste kattennamen van 2019.

Lees bericht

 

PersberichtLuna voor derde jaar op rij de populairste hondennaam

Luna is opnieuw de nummer 1 naam voor honden. Was deze naam afgelopen jaren ook nog de favoriet bij kattenbaasjes, dit jaar staat Pip aan de top van de kattenlijst.

Lees bericht

 

PersberichtTop 5 ongevallen huisdieren

Van een pup die een satéprikker heeft opgegeten tot een kat die van het balkon valt. Ruim 80 procent van de huisdieren heeft wel eens een ongeluk gehad.

Lees bericht

 

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven