Dé zorgverzekering voor je vogel

Op je beste vriend ben je zuinig, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar helaas worden vogels ziek. Met onze papegaaienverzekering is je beste vriend verzekerd, zoals je dat zelf ook bent.

Verzeker je beste vriend

Zo voorkom je onverwacht hoge zorgkosten

Je vogel is niet alleen je maatje, hij maakt écht onderdeel uit van jouw gezin. En daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook vogels kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Met onze papegaaienverzekering ben je verzekerd tegen onverwachte hoge medische kosten. Zo krijgt je vogel de zorg die hij verdient als hij iets onder de veren heeft.

 

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze pakketten

Onze pakketten

Extra zekerheid

Hiervoor kun je jouw maatje aanvullend verzekeren

Geen extra zorgen in tijden van verdriet. Vergoedt 80% van de kosten.

Voor als je samen zorgeloos op reis wilt. Vergoedt 80% van de kosten. De maximale vergoeding is € 1.000 per verzekeringsjaar.

Wat baasjes over ons zeggen:

Kies ook voor Petplan

Onze verzekering is in samenwerking met dierenartsen opgesteld. Dit uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.

Veelgestelde vragen papegaaienverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een papegaaienverzekering verzeker jij jouw papegaai voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw papegaai de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.
Een papegaaienverzekering dekt de medische kosten die je maakt als gevolg van een onvoorziene situatie zoals een ziekte, gedragsprobleem of een ongeval. Wat precies gedekt wordt, hangt af van het door jou gekozen pakket.

Een papegaaienverzekering kost gemiddeld tussen de € 10 tot € 30 per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van de vogel. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed.

Aanbevolen door

Custom CSS