Skip to content

Papegaaienverzekering Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Papegaaienverzekering

Met zijn kleurrijke veren en mooie snavel is de papegaai in veel gezinnen een bron van gezelligheid. Helaas kan ook hij plotseling ziek worden of betrokken raken bij een ongeval met onverwachte hoge kosten tot gevolg. Maar omdat jij zo trots als een pauw op je maatje bent gun jij hem de beste zorg mogelijk. Met de voordelige papegaaienverzekering van Petplan is jouw papegaai verzekerd tegen hoge dierenartskosten en voorkom je dat hij net die pechvogel is. Een fijne gedachte.

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. aandoeningen van het verenkleed
Premie berekenen

Hoofdpakketten voor de papegaaienverzekering

Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is en heeft daarom gepaste zorg nodig. Daarom heb je voor jouw papegaaienverzekering de keuze uit vier pakketten.

Basis
3000
Consult en onderzoek 50%
Medicijnen en operaties 80%
Aandoeningen van het verenkleed 50%
Snavel- en nagelslijpen __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
4000
Consult en onderzoek 75%
Medicijnen en operaties 80%
Aandoeningen van het verenkleed 75%
Snavel- en nagelslijpen 50%
Specialistische zorg 50%
Totaal
5000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Aandoeningen van het verenkleed 80%
Snavel- en nagelslijpen 80%
Specialistische zorg 80%
Ongevallen
2000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Aandoeningen van het verenkleed __("no coverage", "petplan")
Snavel- en nagelslijpen __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")

Aanvullend je papegaai verzekeren

Jouw papegaai is het zonnetje in huis en daarom wil je hem zo goed mogelijk verzekeren. Ondanks dat de hoofdpakketten van onze dierenverzekering jouw gevleugelde vriend voor de meest voorkomende medische kosten verzekert, wil jij misschien alle risico’s uitsluiten. Daarom kun jij bij ons aanvullend je papegaai verzekeren met de aanvullende dekking crematie. Je kunt dus makkelijk en snel zelf jouw papegaaienverzekering uitbreiden. Wel zo’n fijn gevoel.

Altijd contact met een dierspecialist

Wil jij je papegaai verzekeren? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Petplan is dé specialist in huisdierenverzekeringen en wereldwijd zijn wij de grootste dierenverzekeraar. Inmiddels zijn bij ons al 1,5 miljoen dieren verzekerd. Overtuigd? Sluit dan eenvoudig en snel online een verzekering bij ons af. Toch een vraag over je premie of over een dekking? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Je komt altijd in contact te staan met een dierspecialist die het beste met jou en je vogel voor heeft.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Dierenadvies over je gevleugelde vriend

Met de papegaaienverzekering van Petplan is jouw papegaai goed en voordelig verzekerd. Maar jij hebt de verantwoordelijkheid om je gevleugelde vriend dagelijks goed te verzorgen. Want wij mogen dan wel de meest voorkomende medische kosten vergoeden, jij kan als baasje een ziekte of een ongeval van je papegaai voorkomen. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Om je hierbij te helpen hebben wij Dierenadvies in het leven geroepen. Hier vind je alles over je papegaai wat jij moet weten!

Waarom papegaaienverzekering krijgt een 8+