Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Papegaaienverzekering

Home » Papegaaienverzekering

Met zijn gezang is de papegaai in veel gezinnen een bron van gezelligheid. Helaas kan ook hij plotseling ziek worden of betrokken raken bij een ongeval, met onverwachte hoge kosten tot gevolg. Met onze papegaaienverzekering is jouw papegaai verzekerd tegen hoge dierenartskosten en voorkom je dat hij een pechvogel wordt. Een fijne gedachte.

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
Premie berekenen

Hoofdpakketten voor de papegaaienverzekering

Ieder vogeltje zingt zoals hij gebekt is en heeft daarom gepaste zorg nodig. Daarom heb je bij onze papegaaienverzekering de keuze uit drie pakketten.

Basis
€ 3000
Dekking € 3000
Consult en onderzoek50%
Medicijnen en operaties80%
Aandoeningen van het verenkleed50%
Snavel- en nagelslijpen __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
€ 4000
Dekking € 4000
Consult en onderzoek75%
Medicijnen en operaties80%
Aandoeningen van het verenkleed75%
Snavel- en nagelslijpen50%
Specialistische zorg50%
Totaal
€ 5000
Dekking € 5000
Consult en onderzoek80%
Medicijnen en operaties80%
Aandoeningen van het verenkleed80%
Snavel- en nagelslijpen80%
Specialistische zorg80%

Aanvullend je papegaai verzekeren

Jouw papegaai is het zonnetje in huis en daarom wil je hem zo goed mogelijk verzekeren. Ondanks dat de meeste medische kosten gedekt zijn met onze hoofdpakketten, wil jij misschien alle risico’s uitsluiten. Daarom kun jij bij ons aanvullend je papegaai verzekeren met de aanvullende dekking crematie. Je kunt dus makkelijk en snel jouw papegaaienverzekering uitbreiden. 

Altijd contact met een dierspecialist

Wil jij je papegaai verzekeren? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Wij zijn dé specialist in huisdierenverzekeringen wereldwijd. Overtuigd? Sluit dan eenvoudig en snel online een verzekering bij ons af. Toch een vraag over je premie of over een dekking? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Je komt altijd in contact te staan met een dierspecialist die het beste met jou en je vogel voor heeft.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Dierenadvies over je gevleugelde vriend

Met onze papegaaienverzekering is jouw papegaai goed en voordelig verzekerd. Wel heb jij alsnog de verantwoordelijkheid om je papegaai dagelijks te verzorgen. Want wij mogen dan wel de meest voorkomende medische kosten dekken, jij kan een ziekte of een ongeval bij je papegaai voorkomen. Maar hoe dat je dat eigenlijk? Om je hierbij te helpen hebben wij Dierenadvies in het leven geroepen. Hier vind je alles over je papegaai wat jij moet weten!

Veelgestelde vragen papegaaienverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een papegaaienverzekering verzeker jij jouw papegaai voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw papegaai de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Een papegaaienverzekering dekt de medische kosten die je maakt als gevolg van een onvoorziene situatie zoals een ziekte, gedragsprobleem of een ongeval. Wat precies gedekt wordt, hangt af van het door jou gekozen pakket.

Een papegaaienverzekering kost gemiddeld tussen de € 10,- tot € 30,- per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van de vogel. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per vogel verschillend.

Waarom papegaaienbaasjes ons een 8+ geven