Petplan: dé zorgverzekering
voor je huisdier

Wij zijn Petplan

Dé zorgverzekering voor je huisdier

Je huisdier is meer dan alleen je maatje, hij maakt écht onderdeel uit van je gezin. En daarom verdient hij de beste zorg die er is. Tenminste, dat denken wij. En wij denken dat jij dat ook voelt. Daarom hebben wij Petplan opgericht: een zorgverzekering waarbij de gezondheid van je maatje op nummer één staat. Een fijn gevoel.

Wat maakt Petplan anders?

Van dierenliefhebbers,
voor dierenliefhebbers

Dagelijks werken wij naar onze gezamenlijke missie toe: de beste zorg voor jouw huisdier. En elke dag komen wij hier een stapje dichterbij. Verder hebben bijna al onze medewerkers een diergeneeskundige achtergrond en werken sommigen zelfs ook nog parttime in een dierenkliniek. Deze liefde voor dieren zie je terug in onze diensten en klantenservice. Want als je contact met ons opneemt, dan word je altijd te woord gestaan door een huisdierenexpert. 

Met recht dé huisdierenspecialist

Opgericht door dierenartsen

Petplan is 45 jaar geleden ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Door intensief samen te werken met dierenartsen en fokkers weten we wat nodig is voor een goede en complete zorgverzekering. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd. En worden de zorgkosten van meer dan 1,5 miljoen huisdieren door ons vergoed. Dit maakt Petplan met recht dé huisdierenspecialist.

Dierenliefde

Veel extra's voor jou en je huisdier

Wij houden écht van dieren. En daarom zetten wij dat extra stapje voor jou en je huisdier. Zo delen wij maar al te graag al onze kennis over huisdieren op ons online platform Dierenadvies. En daar blijft het niet bij: ook hebben wij mooie samenwerkingen met andere huisdierenexperts, zoals Pets Place en Ranzijn, waar jij als baasje van profiteert. Dat is dierenliefde.

Word jij onze nieuwe collega?

Werken bij Petplan

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Deel jij onze missie en ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Custom CSS

Aanbevolen door