Skip to content

Petplan, dé huisdierenexpert

Home » Over Petplan

Petplan is de nummer 1 huisdierenverzekering met bijna 45 jaar ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange wereldwijde ervaring. Heb je een vraag? Dan wordt je altijd te woord gestaan door een huisdierenexpert. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenbezitters en liefhebbers. Inmiddels zijn er al zo’n 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd!

petplan team

Petplan wereldwijd nr. 1

Petplan is ’s werelds meest ervaren huisdierenverzekeraar met bijna 45 jaar ervaring. In Nederland zijn we actief sinds 2006. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Optimale zorg voor jouw huisdier

Bij Petplan staat optimale zorg voor jouw huisdier op nummer één. Wij zijn specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen. Naast een honden- en kattenverzekering bieden wij, als enige verzekeraar in Nederland, een verzekering voor konijnen en papegaai-achtigen.

Optimaal gemak voor jou

Daarnaast maken wij de financiële en administratieve afhandeling zo makkelijk mogelijk voor je, zodat je je kunt richten op jouw huisdier. Zelf zijn wij ook allemaal dierenbezitters. En dierenliefhebbers! Dus we begrijpen jouw zorg.

Onze mensen

De meeste van onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond. Sommigen werken zelfs parttime in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen je voorzien van gedegen en betrouwbaar advies. Ook zijn we bijna allemaal trotse dierenbezitters. Regelmatig gaan ze mee naar kantoor.

Onze eigen dierenarts

Peter van Rooijen (rechtsonder op de foto) heeft een tiental jaar praktijkervaring als dierenarts. Sinds 1996 is hij als veterinair deskundige betrokken bij het ontwikkelen een professionele ziektekostenverzekering voor huisdieren. Sinds 2006 is hij Veterinair Directeur van Petplan en tevens eerste aanspreekpunt voor dierenartsen. Ook specifieke vragen van klanten over declaraties handelt Peter vaak zelf af.

Waarom kiezen voor Petplan?

Petplan, het plan dat je huisdier niet kan maken. Al bijna 45 jaar ervaring in het verzekeren van huisdieren.
Meer dan 1.500.000 huisdieren wereldwijd verzekerd.

Petplan is ’s werelds grootste huisdierenverzekering met bijna 45 jaar ervaring. Inmiddels zijn er al zo’n 1.500.000 huisdieren bij ons verzekerd. Wij weten dus wat het beste voor jouw huisdier is!

Bij Petplan werken gediplomeerde dierenartsassistenten die zelf ook trotse huisdierbezitters zijn. Sommige van onze medewerkers werken zelfs parttime in een dierenkliniek. Zij weten dus precies waar ze over praten en kunnen je voorzien van gedegen en betrouwbaar advies.

Onze Petplan pakketten zijn deskundig samengesteld samen met de dierenarts. Daarom zijn ze ook zo uitgebreid. Je kunt kiezen uit 4 pakketten en 4 aanvullende verzekeringen. Voor al onze klanten willen wij graag een deskundige en betrouwbare verzekeraar zijn. Graag bieden wij je een optimale service. Dagelijks meten wij de klanttevredenheid via Klantenvertellen.nl en jaarlijks doen wij een groot onderzoek. Onze klanten geven ons een ruime 8,5!