Maand van de Verzekering

Jij goed verzekerd? Je huisdier toch ook?

Voucher t.w.v. € 25

Sluit in januari een huisdierenverzekering af en ontvang een voucher t.w.v. € 25,- cadeau*, om te besteden bij je dierenarts.

Bereken premie

*Geldig voor nieuwe klanten die in januari een polis afsluiten. Alleen geldig bij een Basis, Plus, Totaal pakket. Voucher is alleen te gebruiken voor kosten die niet onder de dekking vallen. Denk aan speeltjes, voeding of preventieve zorg. Na betaling bij de dierenarts kunnen de kosten bij Petplan worden gedeclareerd middels de voucher en de nota.

Waarom je huisdier verzekeren?

Misschien heb je net voor jezelf een nieuwe zorgverzekering afgesloten. Maar heb je ook gedacht aan de verzekering van jouw huisdier? Al je gezinsleden hebben recht op de beste zorg. Met een huisdierenverzekering kom je nooit onverwachts voor hoge dierenarts kosten te staan.

Peter van Rooijen - dierenarts
Peter van Rooijendierenarts

Zorg die we vergoeden

  • Aandoeningen aan heupen & ellebogen
  • Noodzakelijke operaties & behandelingen
  • Medische chronische aandoeningen
  • Castratie en sterilisatie tot € 150,- met een aanvullend pakket

Wat baasjes over ons zeggen

Bij onze vorige beagle Dibbes waren we te laat met het afsluiten van een hondenverzekering. Daardoor liepen de kosten hoog op. Onze nieuwe pup hebben we wel direct verzekerd.

Marjolein - uit Barendrecht
Marjoleinuit Barendrecht

Wij hebben het niet zo breed. Mocht er iets gebeuren met Pedro, dan hebben we geen spaarpotje. Dankzij de hondenverzekering hoeven we gelukkig niet bang te zijn dat we straks de zorgkosten niet kunnen betalen.

Jeroen - uit Purmerend
Jeroenuit Purmerend

Speciale aandacht voor pups en kittens

Verzeker je huisdier al op jonge leeftijd en profiteer van een lage instappremie. Voor pups en kittens tot 1 jaar hebben we een leuk welkomstcadeau.

Direct afsluiten

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van hondenverzekeringen in Nederland.

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2020 - Alle rechten voorbehouden. Website door We Brand Creative

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven