konijnenverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Konijnenverzekering

De konijn is met zijn zachte vacht en grote oren voor veel mensen het lievelingsdier bij uitstek. Helaas kan ook je knabbelaar kan flink ziek worden of betrokken raken bij een ongeval met hoge kosten tot gevolg. Met de goedkope konijnenverzekering van Petplan ben jij verzekerd tegen onverwachte medische hoge kosten en voorkom je dat jij en je konijn het haasje zijn. Een geruststellend gevoel.
 

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding huidallergie
Bereken premie

Vier hoofdpakketten bij de konijnenverzekering

Elk konijn is anders en heeft daarom verschillende zorg nodig. Daarom kun jij als baasje kiezen uit vier verschillende pakketten bij de konijnenverzekering.

Basis

Plus

Totaal

Ongevallen

Het Ongevallenpakket biedt alleen dekking in geval van een aantoonbaar ongeval: een verkeersongeval, botbreuk, bijtwond, het binnenkrijgen van een vreemd voorwerp, giftige gassen of vergiftigd voedsel, en aandoeningen als geval van brand of overstroming.

Dekking

€3.000
€4.000
€5.000
€2.000

Max. vergoeding bij ongevallen

Consult en onderzoek

50%
75%
80%
80%

Medicijnen en operaties

80%
80%
80%
80%

Huidallergie

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Aanvullende zorg

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Specialistische zorg

Niet inbegrepen
50%
80%
Niet inbegrepen
Lees meer over onze hoofdpakketten van de konijnenverzekering

Aanvullend je konijn laten verzekeren

Jouw konijn is je alles en je gunt hem de beste zorg mogelijk.  Ondanks dat met de hoofdpakketten van onze verzekering hij voor de meest voorkomende medische kosten is verzekerd, kan het misschien aan je knagen dat hiermee niet alles uitgesloten is. Om van dit gevoel af te komen kun jij aanvullend je konijn laten verzekeren met onze aanvullende dekking crematie. Je kunt dus zelf heel makkelijk jouw konijnenverzekering bij ons uitbreiden.

Bij ons ben jij geen proefkonijn

Petplan is de enige specialist in huisdierenverzekeringen en wereldwijd vergoeden wij inmiddels met alle liefde de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren. Heb jij als trotse baas van jouw konijn een vraag over onze konijnenverzekering of over jouw premie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Al onze medewerkers zijn dierspecialisten en zij zijn er zo snel als een haas bij om jou te helpen.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

020 – 72 20 230

Goedkope konijnenverzekering met ruime dekking

Als jij bij ons je konijn verzekert, dan krijg je naast een uitgebreide dekking ook nog eens een goedkope premie. Jouw knabbelaar kan bij ons al voor €5,09 per maand verzekerd zijn voor onder andere operaties, medicijnen, röntgenfoto’s en echo’s. Sluit vandaag nog een konijnenverzekering af bij Petplan en voorkom hoge dierenartskosten.

Waarom konijnenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen
  • Je declaratie snel uitbetaald

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven