Skip to content

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Konijnenverzekering

De konijn is met zijn zachte vacht en grote oren voor veel mensen het lievelingsdier bij uitstek. Helaas kan ook je knabbelaar kan flink ziek worden of betrokken raken bij een ongeval met hoge kosten tot gevolg. Met de goedkope konijnenverzekering van Petplan ben jij verzekerd tegen onverwachte medische hoge kosten en voorkom je dat jij en je konijn het haasje zijn. Een geruststellend gevoel.

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding huidallergie
Bereken premie

Vier hoofdpakketten bij de konijnenverzekering

Elk konijn is anders en heeft daarom verschillende zorg nodig. Daarom kun jij als baasje kiezen uit vier verschillende pakketten bij de konijnenverzekering.

Basis
3000
Consult en onderzoek 50%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 50%
Aanvullende zorg 50%
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
4000
Consult en onderzoek 75%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 75%
Aanvullende zorg 75%
Specialistische zorg 50%
Totaal
5000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 80%
Aanvullende zorg 80%
Specialistische zorg 80%
Ongevallen
2000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie __("no coverage", "petplan")
Aanvullende zorg __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")

Aanvullend je konijn laten verzekeren

Jouw konijn is je alles en je gunt hem de beste zorg mogelijk.  Ondanks dat met de hoofdpakketten van onze verzekering hij voor de meest voorkomende medische kosten is verzekerd, kan het misschien aan je knagen dat hiermee niet alles uitgesloten is. Om van dit gevoel af te komen kun jij aanvullend je konijn laten verzekeren met onze aanvullende dekking crematie. Je kunt dus zelf heel makkelijk jouw konijnenverzekering bij ons uitbreiden.

Bij ons ben jij geen proefkonijn

Petplan is de enige specialist in huisdierenverzekeringen en wereldwijd vergoeden wij inmiddels met alle liefde de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren. Heb jij als trotse baas van jouw konijn een vraag over onze konijnenverzekering of over jouw premie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Al onze medewerkers zijn dierspecialisten en zij zijn er zo snel als een haas bij om jou te helpen.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Goedkope konijnenverzekering met ruime dekking

Als jij bij ons je konijn verzekert, dan krijg je naast een uitgebreide dekking ook nog eens een goedkope premie. Jouw knabbelaar kan bij ons al voor €5,09 per maand verzekerd zijn voor onder andere operaties, medicijnen, röntgenfoto’s en echo’s. Sluit vandaag nog een konijnenverzekering af bij Petplan en voorkom hoge dierenartskosten.

Waarom konijnenbaasjes ons een 8+ geven