D茅 zorgverzekering
voor je konijn

Verzeker je beste vriend!

Ontvang 10% korting op je premie

Je konijn is je best vriend en verdient de beste zorg als hij ziek is. Want ook konijnen kunnen ziek worden, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Sluit daarom v贸贸r 3 april 2023 een konijnenverzekering bij ons af en ontvang 1 jaar lang 10% korting op je premie!

Wegens succes verlengd!

Je hebt nog maar

dagen

Profiteer dus snel van
1 jaar lang 10% korting!

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

NL_dekstop-min

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Onze pakketten

Onze pakketten

Extra zekerheid

Hiervoor kun je jouw maatje aanvullend verzekeren

Geen extra zorgen in tijden van verdriet. Vergoedt 80% van de kosten.

Voor als je samen zorgeloos op reis wilt. Vergoedt 80% van de kosten. De maximale vergoeding is 鈧 1.000 per verzekeringsjaar.

Wat baasjes over ons zeggen:

Kies ook voor Petplan

Onze verzekering is in samenwerking met dierenartsen opgesteld. Dit uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.

Veelgestelde vragen konijnenverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een konijnverzekering verzeker jij jouw konijn voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw konijn de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Een konijnenverzekering dekt de medische kosten die je maakt als gevolg van een onvoorziene situatie zoals een ziekte, gedragsprobleem of een ongeval. Wat precies gedekt wordt, hangt af van het door jou gekozen pakket.

Het voordeel van een konijnenverzekering is dat je nooit meer voor onverwachte hoge kosten komt te staan, want het grootste deel van de dierenartsrekening betalen wij. Maar het grootste voordeel is dat jij jouw konijn de zorg kunt geven die hij verdient.

Een konijnenverzekering kost gemiddeld tussen de 鈧 10 tot 鈧 30 per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van het konijn. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per konijn verschillend.

Aanbevolen door

Custom CSS