Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Konijnenverzekering

Home » Konijnenverzekering

De konijn is met zijn grote oren voor veel mensen het lievelingsdier bij uitstek. Helaas kan ook je konijn flink ziek worden of betrokken raken bij een ongeval, met hoge kosten tot gevolg. Met onze voordelige konijnenverzekering ben jij verzekerd tegen onverwachte medische hoge kosten en voorkom je dat jij en je konijn het haasje zijn. Een geruststellend gevoel.

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
Bereken premie

Drie hoofdpakketten bij de konijnenverzekering

Elk konijn is anders en heeft daarom verschillende zorg nodig. Daarom kun jij kiezen uit verschillende pakketten bij onze konijnenverzekering.

Basis
€ 3000
Dekking € 3000
Consult en onderzoek50%
Medicijnen en operaties80%
Huidallergie50%
Aanvullende zorg50%
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
€ 4000
Dekking € 4000
Consult en onderzoek75%
Medicijnen en operaties80%
Huidallergie75%
Aanvullende zorg75%
Specialistische zorg50%
Totaal
€ 5000
Dekking € 5000
Consult en onderzoek80%
Medicijnen en operaties80%
Huidallergie80%
Aanvullende zorg80%
Specialistische zorg80%

Aanvullend je konijn laten verzekeren

Jouw konijn is je alles en je gunt hem de beste zorg mogelijk. Ondanks dat de meeste medische kosten gedekt zijn met onze hoofdpakketten, kan het misschien aan je knagen dat hiermee niet alles is uitgesloten. Om van dit gevoel af te komen kun jij aanvullend je konijn laten verzekeren met onze aanvullende dekking crematie. Je kunt dus zelf heel makkelijk jouw konijnenverzekering bij ons uitbreiden.

Bij ons ben jij geen proefkonijn

Petplan is dé specialist in huisdierenverzekeringen wereldwijd. Heb jij als trots baasje van jouw konijn een vraag over onze konijnenverzekering of over jouw premie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Al onze medewerkers zijn dierspecialisten en zij zijn er zo snel als een haas bij om jou te helpen.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Goedkope konijnenverzekering met ruime dekking

Als jij bij ons je konijn verzekert, dan krijg je naast een uitgebreide dekking ook nog eens een goedkope premie. Jouw knabbelaar kan bij ons al voor € 10,19 per maand verzekerd zijn voor onder andere operaties, medicijnen, röntgenfoto’s en echo’s. Sluit vandaag nog een konijnenverzekering af bij Petplan en voorkom hoge dierenartskosten.

Veelgestelde vragen konijnenverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een konijnverzekering verzeker jij jouw konijn voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw konijn de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Een konijnenverzekering dekt de medische kosten die je maakt als gevolg van een onvoorziene situatie zoals een ziekte, gedragsprobleem of een ongeval. Wat precies gedekt wordt, hangt af van het door jou gekozen pakket.

Het voordeel van een konijnenverzekering is dat je nooit meer voor onverwachte hoge kosten komt te staan, want het grootste deel van de dierenartsrekening betalen wij. Maar het grootste voordeel is dat jij jouw konijn de zorg kunt geven die hij verdient.

Een konijnenverzekering kost gemiddeld tussen de € 10,- tot € 30,- per maand. Hiervoor is geen algemeen vast bedrag te noemen, want de premie wordt namelijk gebaseerd op de leeftijd en het ras van het konijn. Ook de postcode van het baasje is hierop van invloed. En deze is per konijn verschillend.

Waarom konijnenbaasjes ons een 8+ geven