klanttevredenheid

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Klanttevredenheid Petplan

Onze klanten geven ons een ruime 8!

Voor al onze klanten willen wij graag een deskundige en betrouwbare verzekeraar zijn. Ook willen we onze klanten een hoog servicelabel bieden. Petplan is wereldwijd nummer 1 in huisdieren verzekeren. En natuurlijk willen we dat graag zou houden!

Wij vragen al onze klanten standaard bij de uitkering van hun declaratie hoe tevreden ze over ons zijn via Klantenvertellen.nl. Dit cijfer is dus het cijfer dat klanten vandaag aan ons geven. Onze klanten geven ons gemiddeld een dikke 8. En maar liefst 87% van onze klanten was bereid Petplan aan te bevelen aan vrienden, kennissen of collega’s!

Altijd ruimte voor verbetering

Ook vragen wij onze klanten jaarlijks hun mening over onze dienstverlening, de bereikbaarheid en de afhandeling van de declaraties. Daar leren wij weer van. En zo kunnen wij onze service naar onze (nieuwe) klanten toe verbeteren.

  • Zo zijn we vanaf begin 2014 gestart met gratis online declareren
  • We zijn ’s avonds een uurtje langer bereikbaar: op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur

klanttevredenheid petplan

Petplan, dé huisdierenverzekering

Wij helpen jou en jouw huisdier graag!

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven