Skip to content

De nr. 1 huisdierenverzekering

Kittenverzekering

Home » Kittenverzekering

Voorkom hoge dierenartskosten voor jouw kat Steeds meer kattenbezitters kiezen ervoor om hun kat te verzekeren tegen de kosten van ziekte en ongeval. De diergeneeskunde wordt steeds beter en tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen. Veel operaties zijn echter complex en de kosten kunnen flink oplopen. Ook kan jouw kat een chronische aandoening krijgen. Met een Petplan kattenverzekering voorkom je financiële tegenvallers.
Nu met gratis kittenhuisje voor kittens tot 1 jaar.

Vergoedingenoverzicht Petplan

Bij Petplan kun je kiezen uit een Basis, Plus, Totaal of Ongevallen Pakket. Afhankelijk van het gekozen pakket kan je de verzekering uitbreiden met een aanvullende verzekering. Kijk hier wat er in het door jouw gekozen pakket vergoed wordt.

[module id=”2135″]

[module id=”1959″]

Over Petplan

Petplan is de nr. 1 huisdierenverzekering met bijna 40 jaar wereldwijde ervaring. Onze pakketten zijn met de grootste zorg samengesteld op basis van jarenlange ervaring.

Heb je een vraag, dan kun je erop rekenen dat je altijd door een huisdierenexpert te woord wordt gestaan. Onze medewerkers hebben een diergeneeskundige achtergrond en zijn zelf ook dierenliefhebbers!

Inmiddels zijn er zo’n 1.500.000 huisdieren bij Petplan verzekerd!

[module id=”3020″]

Complete zorg en uitgebreide dekking voor jouw kat

Met Petplan kies je voor de meest complete kattenverzekering. Met uitgebreide vergoedingen. De pakketten zijn professioneel samengesteld door de dierenarts. Daarom zijn ze zo uitgebreid.

Je kunt kiezen uit 4 pakketten en deze afhankelijk van het gekozen pakket, aanvullen met 4 aanvullende verzekeringen. Want iedere kat is immers uniek. En heeft gepaste zorg nodig.

Petplan vergoedt ruim 1.000 verschillende operaties voor de kat vanaf het Basis Pakket. Zo heb je voor jouw kat dekking voor o.a. blaasgruis • bloedarmoede • nierklachten • niesziekte-infectie • huidklachten • artrose • longontsteking • oog-/oorklachten • verwonding • vechtabcessen • infecties door bacteriën/virussen.

Ook kun je een Ongevallen pakket afsluiten voor jouw kat.

Optimaal gemak voor jou

Naast optimale zorg voor jouw kat, maakt Petplan de administratieve en financiële afhandeling voor jou zo makkelijk mogelijk. Zodat je jouw aandacht kunt richten op jouw zieke of gewonde kat. Wij zijn zelf ook dierenliefhebbers. En begrijpen jouw zorg.

Declareren met een Petplan kattendierenverzekering is snel en eenvoudig. Je kunt kiezen uit online declareren of via de post.