Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Kitten verzekeren

Home » Kattenverzekering » Kitten verzekeren

Kitten op komst of heb je sinds kort een pluizenbolletje in huis? Gezellig! Je denk er liever niet over na, maar ook kittens kunnen ziek worden of betrokken raken bij een ongeval. Met onvoorziene medische kosten tot gevolg. Door jouw kitten bij ons te verzekeren is hij verzekerd van de beste zorg en voorkom je onverwachte hoge kosten.

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
  • Gratis gepersonaliseerde penning
Bereken premie

Verzekering kitten: uitgebreide dekking

Een kittenverzekering valt bij ons onder de kattenverzekering. Als kersvers baasje kun je dus kiezen uit 3 verschillende hoofdpakketten. Je kitten net dat beetje extra zorg geven? Dat kan met onze aanvullende dekkingen. Zo weet je zeker dat jouw kitten zijn 9 levens behoudt.

Gratis gepersonaliseerde penning

Sluit jij een kittenverzekering af bij Petplan voordat je kitten 1 jaar oud is? Dan ontvang jij gratis een gepersonaliseerde penning. Hierin wordt de naam van de kitten en het telefoonnummer van het baasje gegraveerd. Wel zo handig, want kittens houden nog wel eens van een avontuurtje. Binnen 6 weken nadat jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je de gepersonaliseerde penning thuis.

Kitten verzekeren: Hoe jonger, hoe goedkoper!

Een kitten verzekeren is voordelig als jij op de kleintjes moet letten. Je voorkomt niet alleen onverwachte hoge kosten, je bent ook een stuk goedkoper uit. Want hoe jonger jij je kitten verzekert, hoe lager de premie uitvalt. Daarnaast dekt een huisdierenverzekering geen bestaande ziektes of aandoeningen bij je huistijger. Het is dus verstandig om je kitten te verzekeren voordat hij iets mankeert. 

Dierenadvies

Kitten verzekeren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Maar ook jij als baasje hebt een grote verantwoordelijkheid in het opvoeden van je kitten. Dagelijks moet jij er voor hem zijn. Want hoe ga jij verveling bij je kat tegen en welk kattenluik is het beste? Voor al deze onderwerpen en meer hebben wij Dierenadvies in het leven geroepen. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt over het hebben van een kat als huisdier.

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven​