Kattenverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Kitten verzekeren

Kitten op komst of heb je sinds kort een pluizenbolletje in huis? Gezellig! Je denk er misschien liever niet over na, maar kittens kunnen ook ziek worden of betrokken raken bij een ongeval. Met onvoorziene medische kosten tot gevolg. Door jouw kitten te verzekeren bij Petplan is jouw kat verzekerd van de beste zorg en voorkom je onverwachte hoge kosten.

 

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Incl. vergoeding heupaandoening
  • Nu met gratis kittenhuisje!
Bereken premie

Verzekering kitten: uitgebreide dekking

Een kittenverzekering valt bij ons onder de kattenverzekering. Als nieuwbakken baasje kun je dus kiezen uit 4 verschillende hoofdpakketten. Je kitten net dat beetje extra zorg geven? Dat kan met onze aanvullende dekkingen. Zo weet je zeker dat jouw kitten zijn 9 levens behoudt.

Ontvang gratis kittenhuisje!

Sluit jij een verzekering voor je kitten af bij Petplan voordat je kat 1 jaar oud is? Dan ontvang jij gratis een kittenhuisje. Na al zijn speelse capriolen – zowel binnen als buiten – heeft jouw kitten ook een plekje nodig om hier van bij te komen. En waar kan dat beter dan in zijn eigen paleisje van Petplan?

Kitten verzekeren: Hoe jonger, hoe goedkoper!

Een kitten verzekeren is goed als jij op de kleintjes moet letten. Je voorkomt niet alleen onverwachte hoge kosten, je bent ook een stuk goedkoper uit. Hoe jonger jij je kitten verzekert, hoe lager de premie uitvalt. Een huisdierenverzekering dekt ook geen bestaande ziekte of aandoening bij je pluizenbol. Het is dus verstandig om je kitten te verzekeren voordat hij iets mankeert. Kijk met een kitten verzekeren dus niet de kat uit de boom.

Dierenadvies

Kitten verzekeren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Maar ook jij als nieuwbakken baasje hebt een grote verantwoordelijkheid in het opvoeden van je kitten. Dagelijks moet jij er voor hem zijn. Want hoe ga jij verveling van je kat tegen? Welk kattenluik is het beste? Wat moet je doen als jouw kitten is gebeten door een teek? Voor al deze onderwerpen en meer hebben wij Dierenadvies in het leven geroepen. Je vindt hier leuke informatie en tips over de verzorging en gezondheid van je kitten, de aanschaf en over de relatie tussen jullie twee!

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen
  •  Je declaratie snel uitbetaald

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven