Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Kattenverzekering afsluiten

Home » Kattenverzekering » Afsluiten

Jouw kat is poeslief. Een kattenverzekering afsluiten is daarom wel het minste wat je voor hem kunt doen.  Wanneer je kat betrokken raakt bij een ongeval of flink ziek wordt, wil jij natuurlijk alleen de beste zorg voor je maatje. Door bij ons een kattenverzekering af te sluiten weet je zeker dat jouw kat altijd op zijn pootjes terecht komt.

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
Bereken premie

Kattenverzekering afsluiten in zes stappen

Online een kattenverzekering afsluiten bij ons is kat in het bakkie:

  1. Vul de gegevens van jouw kat in.
  2. Kies welk hoofdpakket het best bij jouw kat past.
  3. Kies met welke aanvullende dekkingen jij je verzekering wilt uitbreiden.
  4. Geef aan of je korting op jouw premie wilt met een vrijwillig hoger eigen risico of met een jaarbetaling.
  5. Vul je eigen persoonsgegevens in.
  6. Klik op de groene knop ‘Nu aanvragen’. Vervolgens ontvang je per e-mail de bevestiging van de verzekeringsaanvraag. Je krijgt binnen 3 werkdagen te horen of je aanvraag door ons is geaccepteerd. De verzekering gaat in op de dag dat de aanvraag is ontvangen – na acceptatie natuurlijk.

De kattenverzekering is afgesloten!

Onze klantenservice is niet voor de poes

We zijn niet alleen trots dat wij de grootste dierenverzekeraar ter wereld zijn, maar ook op het feit dat onze werknemers bestaan uit dierenspecialisten. Zo ook bij de klantenservice. Lukt het doorlopen van bovenstaande stappen niet of sluit je liever telefonisch een verzekering af? Neem dan contact met ons op. Je wordt altijd te woord gestaan door een medewerker die het beste met jouw kat voor heeft.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Voordelige kattenverzekering afsluiten

Als je bij ons een kattenverzekering afsluit geniet je niet alleen van een uitgebreide dekking, maar ook van een voordelige premie. Jouw kat kan al vanaf € 12,16 per maand bij ons verzekerd zijn voor onder andere echo’s, medicijnen, röntgenfoto’s en operaties. Een prikkie, toch? Voorkom onverwachte hoge kosten en bereken in 6 simpele stappen je premie.

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven​