Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Kattenverzekering

De beste zorg voor je kat. Zonder je druk te maken over de kosten. Met een kattenverzekering ben je voorbereid op onverwachte kosten bij de dierenarts als gevolg van ziekte of een ongeval. Kosten die flink kunnen oplopen als je pech hebt. Sparen voor preventieve zorg lukt nog wel maar wat als je kat is aangereden of een uitgebreide gebitsbehandeling onder narcose moet, heb je dit bedrag dan ook paraat? Een kattenverzekering biedt dan uitkomst.

Waarom je kat verzekeren?

De medische wereld is de laatste jaren erg vooruit gegaan. En bijna iedere ziekte of aandoening is te behandelen maar kosten kunnen hierdoor wel flink oplopen.

Mijn ervaring leert dat steeds meer baasjes een kattenverzekering afsluiten omdat ze de beste zorg voor hun kat willen zonder zich druk te maken over de hoge kosten.

Peter van Rooijen - dierenarts
Peter van Rooijendierenarts

De verschillende kattenverzekeringen vergelijken

Petplan biedt 4 verzekeringspakketten voor je kat aan. De eerste vraag die je jezelf moet stellen, wil ik wel of niet de medische kosten als gevolg van ziekte meeverzekeren of neem ik genoegen met alleen een dekking voor na een ongeval. Als je voor het laatste kiest, dan kan je goedkoop een Ongevallen pakket afsluiten. Kom je tijdens het vergelijken van de pakketten er niet helemaal uit. Neem dan contact op met onze klantenservice waar medewerkers met een diergeneeskundige achtergrond je op basis van hun ervaring te woord staan. Zo weet je zeker dat je het beste pakket voor je kat afsluit.

 

 

Basis

Plus

Totaal

 
 

Operaties

Medicijnen

Consult & onderzoek

Specialistische zorg

 

€ 3000 vergoeding
per jaar

80%

80%

50%

close

Bereken premie

€ 4000 vergoeding
per jaar

80%

80%

75%

50%

Bereken premie

€ 5000 vergoeding
per jaar

80%

80%

80%

80%

Bereken premie

 

Top 5 kwaaltjes bij de kat

Er zijn een aantal kwaaltjes die geregeld voorkomen bij de kat. Sommige zijn zelfs zo erg dat een bezoekje aan de dierenarts noodzakelijk is.

Bekijk de meest voorkomende kwaaltjes

Wat baasjes over ons zeggen

Wij hebben 3 katten, welke allemaal verzekerd zijn. Online de nota indienen en per mail geïnformeerd worden door Petplan werkt voor ons prima!

Iris - uit Tilburg
Irisuit Tilburg

Erg goed de kattenverzekering. We zijn zeer tevreden over de snelle afhandeling van onze declaraties en de mate van vergoeding binnen de basisverzekering.

Ingeborg - uit Purmerend
Ingeborguit Purmerend

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen, ook voor een Franse en Engelse bulldog
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug

Speciale aandacht voor kittens

Nu met gratis kittenhuisje voor kittens tot 1 jaar.

Direct afsluiten

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Woon je in een drukke buurt en ben je bang dat je kat iets kan overkomen? Bijvoorbeeld dat je kat wordt aangereden of dat hij giftig voedsel binnenkrijgt? Dan is het Ongevallen pakket iets voor jou. Vanaf €4,41 per maand ben je verzekerd voor dierenartskosten als gevolg van een aantoonbaar ongeval.

Bereken premie

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van kattenverzekeringen in Nederland.

Dierenadvies, nog betere zorg aan je kat bieden

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door We Brand Creative

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven