Skip to content

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Katten­verzekering

Je kat mag dan wel negen levens hebben maar ook hij kan betrokken raken bij een ongeluk of plotseling ziek worden met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. En omdat je kat poeslief is gun jij hem de beste zorg die er is. Met de voordelige kattenverzekering van Petplan is jouw kat verzekerd tegen deze onverwachte hoge kosten en komt hij altijd op zijn pootjes terecht. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de kattenkwaad van je lenige vriend. Wel zo’n fijn gevoel, toch?

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding heupaandoening
Bereken premie

Hoofdpakket voor jouw kattenverzekering

Bij ons heb je uitgebreid de keus hoe jij kat wilt verzekeren. Want iedere kat is uniek en heeft gepaste zorg nodig. Wel zo’n fijn gevoel.

Basis
3000
Dekking € 3000
Consult en onderzoek 50%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 50%
Aanvullende zorg 50%
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")
Plus
4000
Dekking € 4000
Consult en onderzoek 75%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 75%
Aanvullende zorg 75%
Specialistische zorg 50%
Totaal
5000
Dekking € 5000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie 80%
Aanvullende zorg 80%
Specialistische zorg 80%
Ongevallen
2000
Dekking € 2000
Consult en onderzoek 80%
Medicijnen en operaties 80%
Huidallergie __("no coverage", "petplan")
Aanvullende zorg __("no coverage", "petplan")
Specialistische zorg __("no coverage", "petplan")

Waarom Britt blij is met een kattenverzekering

Ik ben zo blij dat Sok al verzekerd was en dat ik haar heb kunnen laten helpen zonder geldzorgen. Ik vergeet nooit meer hoe zij naast die boom lag. Die lieve kat betekent alles voor mij. En daarom is het heel fijn dat zij door de juiste zorg weer helemaal de oude is.
Kattenverzekering: review Britt
Britt
Baasje van Sok

Aanvullend je kat verzekeren

Ook al is jouw huisdier met onze hoofdpakketten verzekerd tegen de meeste medische kosten wil jij misschien voor jouw kat het zekere voor het onzekere nemen. Daarom kun jij bij ons voor een klein prijsje je kat aanvullend verzekeren. Met de aanvullende dekkingen sterilisatie en castratie, crematie, chemo- en radiotherapie en ziektekosten werelddekking kun jij je kattenverzekering makkelijk zelf uitbreiden. Zo weet je zeker dat je kat altijd op zijn pootjes terecht komt.

Kitten verzekeren

Je denkt er liever niet aan, maar ook kittens kunnen ziek worden of betrokken raken bij een ongeval. Door een verzekering voor je kitten af te sluiten voorkom je deze onverwachte hoge kosten. Ook ben je goedkoper uit, want hoe jonger jij je kat verzekert des te lager de premie uitvalt. Daarnaast ontvang jij bij Petplan een gratis Petplan Penning als jij je kitten verzekert voordat hij 12 maanden oud is. Het is dus slim om je kat te verzekeren voordat hij iets mankeert. Wees er dus vroeg bij!

Kattenverzekering afsluiten? Kat in het bakkie!

Overtuigd? Bij ons sluit je makkelijk en snel online een kattenverzekering af. In een paar minuutjes heb je bij ons een hoofdpakket en een aanvullende dekking voor je lieve beestje afgesloten. Een kat kan de was doen. Heb je toch een vraag? Bijvoorbeeld over wat wel of niet wordt vergoed of over de hoogte van je premie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bij ons heb je altijd contact met een dierspecialist en wij staan altijd voor jou en je kat klaar.

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven