Kattenverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Kattenverzekering

Je kat mag dan wel negen levens hebben maar ook hij kan betrokken raken bij een ongeluk of plotseling ziek worden met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. En omdat je kat poeslief is gun jij hem de beste zorg die er is. Met de voordelige kattenverzekering van Petplan is jouw kat verzekerd tegen deze onverwachte hoge kosten en komt hij altijd op zijn pootjes terecht. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de kattenkwaad van je lenige vriend. Wel zo’n fijn gevoel, toch?

Ruim 45 jaar dé huisdierenexpert

  • 1,5 miljoen baasjes gingen je voor
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Incl. vergoeding heupaandoening
Bereken premie

Hoofdpakketten voor jouw kattenverzekering

Iedere kat is uniek en heeft andere zorg nodig. Daarom heb jij bij onze kattenverzekering uitgebreid de keus welke zorg jij wilt verzekeren.

Basis

Plus

Totaal

Ongevallen

Het Ongevallenpakket biedt alleen dekking in geval van een aantoonbaar ongeval: een verkeersongeval, botbreuk, bijtwond, het binnenkrijgen van een vreemd voorwerp, giftige gassen of vergiftigd voedsel, en aandoeningen als geval van brand of overstroming.

Dekking

€3.000
€4.000
€5.000
€2.000

Max. vergoeding bij ongevallen

Consult en onderzoek

50%
75%
80%
80%

Medicijnen op operaties

80%
80%
80%
80%

Huidallergie

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Aanvullende zorg

50%
75%
80%
Niet inbegrepen

Specialistische zorg

Niet inbegrepen
50%
80%
Niet inbegrepen
Lees meer over onze hoofdpakketten van de kattenverzekering

Aanvullend je kat verzekeren

Ook al is jouw huisdier met onze hoofdpakketten verzekerd tegen de meeste medische kosten wil jij misschien voor jouw kat het zekere voor het onzekere nemen. Daarom kun jij bij ons voor een klein prijsje je kat aanvullend verzekeren. Met de aanvullende dekkingen sterilisatie en castratie, crematie, chemo- en radiotherapie en ziektekosten werelddekking kun jij je kattenverzekering makkelijk zelf uitbreiden. Zo weet je zeker dat je kat altijd op zijn pootjes terecht komt.

Kitten verzekeren

Je denkt er liever niet aan, maar ook kittens kunnen ziek worden of betrokken raken bij een ongeval. Door een verzekering voor je kitten af te sluiten voorkom je deze onverwachte hoge kosten. Ook ben je goedkoper uit, want hoe jonger jij je kat verzekert des te lager de premie uitvalt. Daarnaast ontvang jij bij Petplan een gratis kittenhuisje als jij je kitten verzekert voordat hij 12 maanden oud is. Het is dus slim om je kat te verzekeren voordat hij iets mankeert. Wees er dus vroeg bij!

Kattenverzekering afsluiten? Kat in het bakkie!

Overtuigd? Bij ons sluit je makkelijk en snel online een kattenverzekering af. In een paar minuutjes heb je bij ons een hoofdpakket en een aanvullende dekking voor je lieve beestje afgesloten. Een kat kan de was doen. Heb je toch een vraag? Bijvoorbeeld over wat wel of niet wordt vergoed of over de hoogte van je premie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Bij ons heb je altijd contact met een dierspecialist en wij staan altijd voor jou en je kat klaar.

Waarom kattenbaasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen
  • Je declaratie snel uitbetaald

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven