Aanvullende verzekeringen Petplan

Home » Huisdierenverzekering » Aanvullende verzekeringen

Wanneer je kiest voor een Basis, Plus of Totaal pakket kan je deze verzekering uitbreiden met een of meer aanvullende verzekeringen. Zo maak je een pakket op maat voor jouw huisdier.

Castratie/sterilisatie Verzekering

Naast het voorkomen van dracht, kan castratie of sterilisatie ook de gezondheid van je huisdier ten goede komen. Vaak worden huisdieren al voor hun tweede levensjaar gesteriliseerd of gecastreerd.

Petplan vergoedt 50% van de kosten voor deze ingreep tot maximaal € 150,- voor hond en € 75,- voor de kat. Deze verzekering is alleen af te sluiten in combinatie met Plus of Totaal pakket.

Chemo- en Radiotherapie Verzekering

Moderne therapieën voor behandeling van tumoren zijn geoptimaliseerd om de levens van huisdieren te kunnen redden. Deze kosten zijn echter hoog.

Je eigen bijdrage is 50% van de kosten van Chemo- en radiotherapie.

Crematie Verzekering

Er komt helaas een moment waarop je afscheid moet nemen van je geliefde huisdier. Een aanvullend pakket voor crematie vergoedt de kosten voor individuele of collectieve crematie inclusief vervoer na het overlijden.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor crematie en vervoer.

Doorlopende Reisverzekering wereld

Gedurende een verblijf van maximaal drie achtereenvolgende maanden
worden de kosten van de dierenarts in het buitenland vergoed tot € 1.000,- per verzekeringsjaar.

Je eigen bijdrage is 20% van de kosten voor Doorlopende reisverzekering.

Wil je deze dekking aanvullend afsluiten tijdens een lopend verzekeringsjaar? Stuur dan een mail naar info@petplan.nl o.v.v. polisnummer.