Hond en kat

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Huisdierenverzekering

Een huisdier brengt liefde en gezelligheid en is echt een onderdeel van jouw leven. Je wilt toch ook de beste zorg bieden aan je huisdier zonder je druk te maken om de kosten? Met een huisdierenverzekering van Petplan dek je je deels tegen de medische kosten bij de dierenarts. Kosten die flink kunnen oplopen als je plotseling naar de dierenarts moet vanwege ziekte of een ongeval. Petplan is de specialist op het gebied van huisdierenverzekeringen. Wij verzekeren honden, katten, konijnen en papegaaien of vogelachtigen.

Wat kost een huisdierenverzekering

Een huisdierenverzekering dekt je tegen onverwachtse kosten bij de dierenarts en sluit je bij Petplan al af vanaf € 4.99 per maand wanneer je kiest voor het Ongevallen pakket. Ook kosten voor je huisdier door ziekten meeverzekeren? Dan heb je een Basis verzekering voor iets meer dan € 10 per maand.

Waarom je huisdier verzekeren?

Natuurlijk sta je er niet elke dag bij stil dat je huisdier ook ziek kan worden of een ongeluk kan krijgen. Tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen maar veel operaties zijn complex en de kosten kunnen flink oplopen tot soms wel duizenden euro’s.

Je wilt vast niet kiezen tussen je huisdier en je portemonnee. Een huisdierenverzekering voor je hond, kat, konijn of papegaai biedt zekerheid in onzekere tijden.

Huisdierenverzekering van dierenarts Peter

Peter van Rooijen
dierenarts

Onze huisdierenverzekeringen vergelijken

Je wilt natuurlijk de beste verzekering met de beste dekking tegen ziektekosten voor je hond, kat, konijn of papegaai afsluiten. Verzeker je huisdier al op jonge leeftijd. We raden dit aan omdat je huisdier dan nog het meest gezond is waardoor er geen uitsluitingen op de polis toegevoegd worden.

Bij Petplan heb je altijd tot 80% dekking op standaardbehandelingen. Denk aan operaties en in Nederland geregistreerde medicijnen. Houd er rekening mee dat er altijd een wachttermijn van 30 dagen geldt voor het Basis, Plus en Totaal pakket. De meest goedkope verzekering, ons Ongevallen pakket, heeft een wachttermijn van 2 dagen en biedt alleen dekking in geval van een aantoonbaar ongeval. Je kunt alle dekkingen vergelijken in ons vergoedingenoverzicht.

 

 

Basis

Plus

Totaal

 
 

Operaties

Medicijnen

Consult & onderzoek

Specialistische zorg

 

€ 3000 vergoeding
per jaar

80%

80%

50%

close

Bereken premie

€ 4000 vergoeding
per jaar

80%

80%

75%

50%

Bereken premie

€ 5000 vergoeding
per jaar

80%

80%

80%

80%

Bereken premie

 

Waarom baasjes ons een 8+ geven

  • Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
  • Declareren kan makkelijk online of per post
  • Altijd in contact met een dierenspecialist
  • Uitgebreide vergoeding alle rassen, ook voor een Franse en Engelse bulldog
  • Binnen 5 werkdagen je geld terug

Verzeker je huisdier!

Bij Petplan kun je terecht voor een verzekering voor je hond, kat, konijn of papegaai. Wij zijn met recht dé specialist voor huisdierverzekeringen in Nederland!

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door Cornelis Digitaal

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven