Puppyverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Puppyverzekering

Home » Hondenverzekering » Puppyverzekering

Heb je een puppy in huis of krijg je er binnenkort een loebas bij? Leuk! Je staat er misschien niet bij stil, maar ook een puppy kan in de ziekenboeg belanden of betrokken raken bij een ongeval met hoge kosten tot gevolg. Met een puppyverzekering van Petplan ben jij verzekerd van de beste zorg voor jouw puppy en voorkom je hoge medische kosten. Want dat is wat goede baasjes doen, toch?

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
  • Gratis gepersonaliseerde penning
Bereken premie

Puppy verzekeren: hoe jonger, hoe beter!

De puppyverzekering valt bij ons onder hetzelfde pakket als de hondenverzekering. Een puppy verzekeren is letterlijk en figuurlijk goed als jij op de kleintjes moet letten. Je voorkomt namelijk niet alleen onverwachte hoge kosten, maar je bent ook goedkoper uit. Want hoe jonger jij je puppy verzekert, hoe lager de verzekeringspremie uitvalt. En een huisdierenverzekering dekt geen bestaande aandoeningen of ziektes bij je puppy. Daarom is het verstandig om je puppy te verzekeren voordat je loebas iets mankeert.

Gratis gepersonaliseerde penning

Sluit jij een puppyverzekering af bij Petplan voordat je pup 1 jaar oud is? Dan ontvang jij gratis een gepersonaliseerde penning. Hierin wordt de naam van de puppy en het telefoonnummer van het baasje gegraveerd. Wel zo handig, want puppy’s houden nog weleens van een avontuurtje. Binnen 6 weken nadat jouw aanvraag is goedgekeurd ontvang je de gepersonaliseerde penning thuis.

penning

Ontvang Puppy Kalender bij de puppyverzekering

Als baasje heb je een grote verantwoordelijkheid in het opvoeden van je pup. Honden worden heel snel groot en binnen 1 jaar is jouw kleine vriend alweer puppy af. Juist dit eerste jaar is het belangrijk dat jouw puppy de juiste zorg krijgt. Maar hoe weet je als baasje welke zorg je hond nodig heeft? Meld je nu gratis aan voor onze Puppy Kalender en ontvang tijdens het eerste levensjaar wekelijks relevante informatie en tips die passen bij de leeftijd van je pup!

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven