Puppyverzekering

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Hondenverzekering afsluiten

Home » Hondenverzekering » Afsluiten

Een hondenverzekering afsluiten is het minste wat je als baasje kan doen. Je hond is tenslotte meer dan alleen je maatje: hij is een echt gezinslid. Ondanks dat je trouwe viervoeter bijna altijd kwispelend door het leven gaat, kan ook hij zo ziek als een hond zijn. Bij Petplan kun je makkelijk en snel online een verzekering voor je hond regelen. Ook telefonisch staan onze dierspecialisten voor je klaar.

Waarom Petplan?

  • Je declaratie snel uitbetaald
  • Diervriendelijke klantenservice
  • Al meer dan 45 jaar dé specialist
Bereken premie

In 6 stappen geregeld

Een hondenverzekering afsluiten via de website kan bij ons in een paar simpele stappen:

  1. Vul de gegevens van jouw hond in.
  2. Klik aan welk hoofdpakket jij voor je hond wilt hebben.
  3. Klik aan of jij je hond aanvullend wilt verzekeren.
  4. Geef aan of je korting op jouw premie wilt met een vrijwillig hoger eigen risico of met een jaarbetaling.
  5. Vul de gegevens van het baasje in.
  6. Klik op de knop ‘Nu aanvragen’. Hierna krijg je per e-mail een bevestiging van je verzekeringsaanvraag. Binnen 3 werkdagen krijg je te horen of deze is geaccepteerd. De verzekering gaat – na acceptatie – in op de dag dat de aanvraag ontvangen is.

Je hebt een hondenverzekering afgesloten!

Telefonisch hondenverzekering afsluiten

Lukt een hondenverzekering afsluiten niet of sluit je deze toch liever telefonisch af? Geen probleem! Als je contact opneemt met onze klantenservice word je altijd te woord gestaan door een dierenspecialist. Met alle liefde helpen zij je met bovenstaande stappen, maar ook met allerlei andere vragen zoals de hoogte van je premie. We zijn niet voor niks dé specialist in huisdierenverzekeringen.

Wij staan voor je klaar

Op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur

Uitgebreide dekking tegen lage prijs

Als je bij ons een hondenverzekering afsluit ben je niet alleen in goede handen, maar ben je ook nog eens voordelig uit. Al vanaf € 14,52 per maand kun jij je viervoeter bij ons verzekeren voor consulten, röntgenfoto’s, echo’s, operaties en medicijnen. Geen geld, toch? Bereken daarom vandaag nog je premie en voorkom onverwachte hoge kosten!

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven