De nr.1 huisdierenverzekering

Home » Hondenverzekering chihuahua

De beste zorg voor je chihuahua. Zonder je druk te maken over de kosten.

Waarom je chihuahua verzekeren?

Tegenwoordig is bijna iedere ziekte of aandoening te behandelen maar veel operaties zijn complex en de kosten kunnen flink oplopen.

Ik merk dat steeds meer baasjes kiezen om hun chihuahua te verzekeren zodat ze hun hond altijd de zorg kunnen geven die hij verdient.
Mark Huis in 't Veld
dierenarts

Zorg die we vergoeden

Wat baasjes over ons zeggen

Bij onze vorige beagle Dibbes waren we te laat met het afsluiten van een hondenverzekering. Daardoor liepen de kosten hoog op. Onze nieuwe pup hebben we wel direct verzekerd.
Marjolein
uit Barendrecht
Wij hebben het niet zo breed. Mocht er iets gebeuren met Pedro, dan hebben we geen spaarpotje. Dankzij de hondenverzekering hoeven we gelukkig niet bang te zijn dat we straks de zorgkosten niet kunnen betalen.
Jeroen
uit Purmerend

Speciale aandacht voor pups

Nu met gepersonaliseerde penning voor pups tot 1 jaar.
Verlengen hond

Waarom hondenbaasjes ons een 8+ geven

Petplan, opgericht door dierenartsen

Petplan is 40 jaar geleden opgericht door dierenartsen met de gedachte dat alle huisdieren de beste zorg verdienen. Wereldwijd vergoeden we inmiddels de zorg voor meer dan 1,5 miljoen huisdieren.

Omdat al onze medewerkers een achtergrond hebben in de diergeneeskunde en natuurlijk een grote liefde hebben voor dieren, kunnen we wel stellen dat wij de specialist zijn op het gebied van hondenverzekeringen in Nederland.