Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Petplan promoten loont!

Ben jij een dierenarts, fokker of simpelweg een dierenliefhebber én in het bezit van een huisdiergerelateerde website? Dan heb jij even geluk, want jij kunt onze affiliate oftewel partner worden en makkelijk geld verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar Petplan.nl. Voor elke verzekering die een bezoeker bij ons afsluit verdien jij € 20,-. Terwijl jij hiermee makkelijk geld verdient, draag je ook nog eens een steentje bij aan een beter bestaan voor huisdieren. Twee vliegen in één klap, toch?

Waarom Petplan promoten?

  • Goede landingspagina’s
  • Aantrekkelijk bannermateriaal
  • Klanten geven ons een 8,7
Promoot Petplan

Hoe werkt affiliate marketing?

Geld verdienen via affiliate marketing is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden en affiliate worden. Daarna promoot je de verzekeringen van Petplan aan de hand van een banner of een link op jouw website. Per bezoeker die via jouw website een verzekering afsluit bij Petplan ontvang jij € 20,- commissie.

Banner

Meld je aan bij ons affiliate netwerk Awin. Je aanvraag is binnen een paar werkdagen verwerkt en hierna heb je direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je hier graag een pootje bij en onze klantenservice is er als de kippen bij om je te helpen!

Link

Meld je aan bij ons affiliate netwerk Awin. Je aanvraag is binnen een paar werkdagen verwerkt. Je kunt ook op je website een pagina toewijden aan onze dierenverzekeringen waarin je een linkje verwerkt naar onze website. Moeite met het schrijven van een tekst? Maak dan gebruik van onze teksten over het belang van verzekeren!

Uitbetaling commissies – Katjing!

Awin keert maandelijks jouw verdiende commissie uit. Wel zo fijn! Wij kunnen wel pas de verzekering goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door zijn wachttermijn heen is. Dat betekent: Heb jij een bezoeker doorgestuurd via jouw site naar die van ons die een verzekering heeft afgesloten, maar zijn premie niet betaalt? Dan ontvang je helaas geen commissie.

Voor wie?

Iedereen met een huisdiergerelateerde website kan affiliate oftewel partner worden van Petplan. Al honderden partners gingen je succesvol voor en hebben met affiliate marketing makkelijk én snel geld verdiend. Bekijk hier de veelgestelde vragen over de aanmelding bij Awin.

Waarom baasjes ons een 8+ geven