eerste dagen met je puppy

Het plan dat je huisdier zelf niet kan maken.

Bereken hier je premie

Petplan promoten? Dat loont!

Ben jij een dierenarts, fokker of simpelweg een dierenliefhebber én in het bezit van een huisdiergerelateerde website? Dan kun jij onze affiliate oftewel partner worden en makkelijk geld verdienen wanneer je bezoekers doorverwijst naar petplan.nl. Voor elke verzekering die een bezoeker bij ons afsluit verdien jij € 20,-. Kat in ’t bakkie, toch?

Hoe werkt affiliate marketing?

Geld verdienen via affiliate marketing is heel makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden en affiliate worden. Daarna promoot je de verzekeringen van Petplan aan de hand van een banner of een link op jouw website. Per bezoeker die via jouw website een verzekering afsluit bij Petplan ontvang jij € 20,- commissie.

Banner

Meld je aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Je aanvraag is binnen een paar werkdagen verwerkt en hierna heb je direct toegang tot al ons beeldmateriaal. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je hier graag een pootje bij!

Ik wil banners op mijn site plaatsen

 

Link

Meld je aan bij ons affiliate netwerk Daisycon. Je aanvraag is binnen een paar werkdagen verwerkt. Naast een banner kun je ook een informatieve pagina op je website toewijden aan de dierenverzekeringen van Petplan. In de tekst op deze pagina verwerk je een link die de bezoekers op jouw website naar onze website doorstuurt. Moeite met het schrijven van de tekst? Maak dan gebruik van onze teksten over het belang van verzekeren!

Uitbetaling commissies – Katjing!

Daisycon keert maandelijks jouw verdiende commissie uit. Wel zo fijn! Wij kunnen wel pas de verzekering goedkeuren na betaling van de eerste premie van een correcte aanvraag die door zijn wachttermijn heen is. Dat betekent: Heb jij een bezoeker doorgestuurd via jouw site naar die van ons die een verzekering heeft afgesloten, maar zijn premie niet betaalt? Dan ontvang je helaas geen commissie.

Voor wie?

Iedereen met een huisdiergerelateerde website kan affiliate oftewel partner worden van Petplan. Al honderden partners gingen je succesvol voor en hebben met affiliate marketing makkelijk én snel geld verdiend.

Bekijk hier de veelgestelde vragen over de aanmelding bij Daisycon.

Petplan vindt klanttevredenheid uiterst belangrijk. Daarom vragen we jaarlijks aan onze klanten wat ze van ons vinden. Gemiddeld scoort Petplan een 8,2 op 10 gebaseerd op 1618 beoordelingen.

© Petplan 2021 - Alle rechten voorbehouden. Website door We Brand Creative

search
keyboard_arrow_upTerug naar boven