Verzeker wat je dierbaar is

Actie: 1 jaar lang korting wegens succes verlengd!

Verzeker je beste vriend

Je huisdier is je beste vriend en daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook huisdieren kunnen ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoek aan de dierenarts tot gevolg. Met onze zorgverzekering ben je verzekerd tegen onverwachte dierenartskosten. Zo krijgt je maatje altijd de zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor verrassingen te staan.聽

Wegens succes verlengd!

Je hebt nog maar

dagen

Profiteer dus snel van
1 jaar lang 10% korting!

Wat baasjes over ons zeggen:

Onze pakketten

Onze pakketten

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

NL_dekstop-min

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Veelgestelde vragen over onze huisdierverzekering

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een huisdierenverzekering verzeker jij jouw huisdier voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw huisdier de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Bij Petplan kun je je huisdier vanaf 8 weken verzekeren. Wij verzekeren de volgende huisdieren:

Huisdieren dienen bij het aangaan van de verzekering gezond te zijn. Indien jouw huisdier al een bestaande aandoening heeft, kan de klacht of aandoening die al aanwezig was bij je huisdier worden uitgesloten van een dekking door middel van een zogenoemde clausule. Dit kan voor een tijdelijke periode zijn 鈥 bijvoorbeeld een half jaar 鈥 of levenslang. Bij ons werken huisdierspecialisten die naar elk huisdier persoonlijk kijken welke dekkingen we kunnen bieden naar aanleiding van het recente ziekteverleden.

Als je nu een verzekering afsluit ontvang je 1 jaar lang 10% korting op je totale premie. Dit is dus inclusief aanvullende dekkingen. Bekijk onze actievoorwaarden voor meer informatie.

Aanbevolen door

Custom CSS