D茅 zorgverzekering
voor je huisdier

Verzeker je beste vriend!

Ontvang 10% korting op je premie

Je huisdier is je best vriend en verdient de beste zorg als hij ziek is. Want ook huisdieren kunnen ziek worden, met een duur bezoekje aan de dierenarts tot gevolg. Sluit daarom v贸贸r 3 april 2023 een huisdierenverzekering bij ons af en ontvang 1 jaar lang 10% korting op je premie!

Wegens succes verlengd!

Je hebt nog maar

dagen

Profiteer dus snel van
1 jaar lang 10% korting!

Een verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

NL_dekstop-min

Onze verzekering maakt een groot verschil

Wij betalen de rekening van de dierenarts, zo kun jij je weer op je beste vriend focussen.

Wat is verzekerd?

De beste zorg, een dierenleven lang

* Alleen mogelijk met het Plus- en Totaal pakket

Wat baasjes over ons zeggen:

Kies ook voor Petplan

Onze verzekering is in samenwerking met dierenartsen opgesteld. Dit uit liefde voor huisdieren en hun baasjes. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste huisdierenverzekering wereldwijd.

Custom CSS

Veelgestelde vragen huisdierenverzekering

Een huisdierenverzekering is eigenlijk net zoals een zorgverzekering, maar dan voor je huisdier. Daarnaast is deze niet verplicht, maar wordt deze w茅l 鈥 ook door dierenartsen en fokkers 鈥 sterk aangeraden. Met een huisdierenverzekering ben je dus maandelijks voor een laag bedrag verzekerd voor de meestvoorkomende onverwachte ziektekosten van je huisdier.

Dierenartskosten kunnen hoog uitvallen en dat drukt extra op de portemonnee als ze ook nog eens onverwachts zijn. Met een huisdierenverzekering verzeker jij jouw huisdier voor de meeste onverwachte medische kosten en krijgt jouw huisdier de zorg die hij nodig heeft. Ook voorkom je dat jij de volledige dierenartsrekening zelf betaalt.

Naarmate je huisdier ouder wordt, neemt de kans op aandoeningen toe. Heeft jouw huisdier al een bestaande aandoening? Dan kan het zijn dat wij naar gelang van de ernst van de aandoening het huisdier niet accepteren voor de verzekering of dat er een tijdelijke of levenslange clausule voor deze aandoening op de polis wordt geplaatst.

Voorbeeld: Jij wilt je 5 jaar oude hond vandaag verzekeren met knieproblemen die hij 2 jaar geleden heeft opgelopen. Dan kun jij je hond mogelijk nog wel verzekeren bij ons, maar kun je hem niet verzekeren voor onverwachte medische kosten die gerelateerd zijn aan zijn knieproblemen. Jongere huisdieren hebben over het algemeen minder of geen bestaande aandoeningen en dus is de kans op uitsluitingen kleiner. Daarom is het verstandig om je huisdier op een jonge leeftijd te verzekeren.

Daarnaast is het ook beter voor de portemonnee. De kosten voor het verzekeren van je huisdier zijn namelijk onder andere gebaseerd op zijn leeftijd. Hierbij geldt: hoe jonger het huisdier, hoe lager de premie. Wees er dus vroeg bij!

Wij zijn d茅 enige huisdierenverzekeraar in Nederland waarbij je naast een hond of kat ook een konijn en papegaai kunt verzekeren. Het huisdier moet wel minimaal 7 weken oud en in eigen bezit zijn.

Huisdieren dienen bij het aangaan van de verzekering gezond te zijn. Indien jouw huisdier al een bestaande aandoening heeft, kan de klacht of aandoening die al aanwezig was bij je huisdier worden uitgesloten van een dekking door middel van een zogenoemde clausule. Dit kan voor een tijdelijke periode zijn 鈥 bijvoorbeeld een half jaar 鈥 of levenslang. Bij ons werken huisdierspecialisten die naar elk huisdier persoonlijk kijken welke dekkingen we kunnen bieden naar aanleiding van het recente ziekteverleden.

De maximale leeftijd voor het afsluiten van huisdierenverzekering is per huisdier verschillend:

– Honden t/m 7 jaar;
– Katten t/m 11 jaar;
– Konijnen t/m 5 jaar;
– Papegaaien onbeperkt.

Het is verstandig om al jouw huisdieren tegen ongeval en ziekte te verzekeren. Een ongeluk zit ook voor dieren in een klein hoekje. Wij stimuleren verantwoord huisdierenbezit. Daarom krijg je bij ons vanaf het 2e verzekerde huisdier 5% premiekorting voor al jouw verzekerde huisdieren.

Aanbevolen door